Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagytok ilyenek, fiúkák ?

Miért vagytok ilyenek, fiúkák ?

Figyelt kérdés

Nagyon szánalmasnak tartom a pasik többségét... Mi játszódik le a fejükben, mikor utánam füttyögnek, cuppognak stb. Ez mire jó ?

Nagyon idegesítő és egyben tényleg szánalmasnak tartom... megyek az utcán, és bambul a kocsiból... sokszor volt már hogy beszóltam, mi az anyádat nézel meg egyéb nyalánkságok. Olyankor megy a rbanc vagy meg egy olcso krva stb, ilyenkor tudom hogy a picike lelkébe gázoltam ami jól esik :D

Nem rakom ki semmimet mielőtt bárki is ezt mondaná, nyáron rövidnadrág és sima póló, melleim picit nagyok, feszesek, de azok sincsenek kipakolva, nem sminkelem magam.

Télen meg aztán mindenem el van takarva...

Szeretem a pasikat, és van is barátom, de ő sem így szedett fel hogy utánam füttyögött meg cuppogott meg így úgy megbszna... irritáló.

Férfiak, miért is csinaljátok ezt ? :D Nő társaim, veletek is előfordulnak ilyenek ?

2022. okt. 17. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én ilyenkor ezt magamban úgy teszem helyre, hogy álmodik a nyomor.
2022. okt. 17. 11:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem már nem fordul elő, és őszintén szólva ez egy hatalmas előnye a dagiságnak, mert tényleg rohadtul gáz. A legszánalmasabb, hogy amikor elutasítasz egy pasit, akkor jön a "hülye q...rva" meg a "tudod kinek kellesz" - nyilván neked te retardált, különben nem próbálkoznál.
2022. okt. 17. 11:17
 3/15 anonim ***** válasza:
29%

De azért hízika májad mikor utánad fűttyögnek vald be...:D

Lehet azt hiszik hogy éppen szolgálatban vagy, másszóval tényleg qwának néznek

Az vagy amugy?

Mert ha igen akkor mé sértödsz meg?:D

2022. okt. 17. 11:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem hízik :) Férfiak ilyet nem csinálnak, csak önbizalomhiányos kisfiúk, mikropénisszel :)
2022. okt. 17. 11:20
 5/15 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Mindennek oka. Van, aki pólóban meg rövidnadrágban is jól néz ki, meg van, aki ha mindent kirak akkor sem kell senkinek.

Bár én soha nem füttyögtem senki után.

49F

2022. okt. 17. 11:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Morzsi007. Hat nem is kell, szerintem.

A mostani párom sem így szedett fel, hanem emberszámba vett és megismerkedtünk... nem egy darab húsnak nézett mint sok más...

2022. okt. 17. 11:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Csinos csajt én is megnézem,de füttyögés nélkül 😉
2022. okt. 17. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Álmodik a nyomor?
2022. okt. 17. 14:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem kicsi a f...om:) de ilyet soha nem csinálok,nagyon primkó dolog,és én sem értem mit várnak a fütyülgetők,füttyszóra még a macska sem jön közelebb...
2022. okt. 17. 15:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Na a #7-es személyében megszólalt, vagyis beugatott a hímsovi incelke kiskutya is. Most aztán nagyra van magával. ^_^
2022. okt. 17. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!