Ezeket a férfiakat mi hozta elő, hogyan termelődtek ki
ilyen nagy mennyiségben Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ismertető jelek, és akkor itt tudjátok kikről beszélek:
- kopasz, vagy majdnem kopasz
- tetoválás mindenütt
- kigyúrt test
- egy legalább 15-20 milliós luxus autó, általában BMW vagy Merci
- Gucci, LV, DolceGabbana stb. öltözet, direkt márkajelzéssel
- szolibarna bőr
Sokfelé jártam a világban, de ezt a típust csak itt leltem.
2022. okt. 14. 22:46
1/10 anonim válasza:
Rájuk van kereslet, azért terjedtek el.
2022. okt. 14. 22:47
2/10 anonim válasza:
Akkora nagy tömegben nem lehetnek, legalábbis nálunk nemigen látni ilyet. C-betűs polgártársat az említett autókban annál többet.
2022. okt. 14. 22:51
3/10 anonim válasza:
Nagy mennyiség?
2022. okt. 14. 22:54
4/10 anonim válasza:
Te a gazdag cigany jellemzoit irtad le. A bore nem szolibarna, hanem koszosbarna inkabb.
Ok a gazdag reteg igenytelenjei. Oda is kell. Habar hogyan lehet az oylanokat elviselni magasabb korokben, az szamomra rejtely.
2022. okt. 14. 22:54
5/10 anonim válasza:
Kelet-európai sajátosság.
Rengeteg országban éltem a munkám miatt, ez főleg a kelet-európai térségre jellemző,meg az a női réteg, akinek ez bejön.
2022. okt. 14. 22:56
6/10 anonim válasza:
90-es években volt ennek nagy kultúrája, a skinhead mozgalomból terjedt el, ami németben és angliában volt fellelhető. Később társult ehhez a techno, drogok, nagy autók, gyúrás. Kicsit később a tetoválások is. Majd kihalt a kultúra, és a mai skinheadek már nem olyan igényesek, mint az eredeti mozgalom, inkább ilyen igénytelen Dwayne Johnson a példaképük.
2022. okt. 14. 22:57
7/10 anonim válasza:
Semmi köze a cigányokhoz, a valódi skinheadek "írtották" a romákat. Nagy részük rasszista is volt.
2022. okt. 14. 23:01
8/10 A kérdező kommentje:
Autóval közlekednek Budapesten vannak inkább, ezért ritkábban látod, ha tomegközlekedsz, vagy ha vidéken laksz.
Plázák, plázák parkolója, drágább éttermekben gyakran szintén plázákban, edzőterem, szolárium (nem a C osztály!) ilyen helyeken rengeteget látni.
2022. okt. 14. 23:46
9/10 anonim válasza:
Szerintem részben egy félrement magyar nemgondolkodás ez is. Mutatja a nagy "vállalkozót", vagy a neppert, az izom az erőfitogtatás miatt kell, hogy mindenki fo*on tőle. Ez keveredik az erőszakos filmekbeli stílusokkal, aztán meg is van a nagy keveredés eredménye.
2022. okt. 15. 07:32
10/10 anonim válasza:
Magyarországon ez kell a nőknek ezért van belőlük sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!