Utcán, közlekedéskor idegenek milyen gyakran szoktak megnézni?
Figyelt kérdés
A nemeteket is írjátok le, legyetek szívesek!2022. okt. 14. 21:34
11/11 anonim válasza:
Rajtam sincs semmi kirívó (sőt, a haspóló gondolatától is rosszul vagyok), teljesen hétköznapi mód öltözködöm, nézek ki, és teljesen illik rám is a szürke kisegér kifejezés, mégis sokan megnéznek. És nemcsak a férfiak. 1-2 alkalommal jó érzés volt, de már inkább nyomaszt, kényelmetlenül érzem magam, és én is legszívesebben elbújnék. Akkor zavar főként, amikor egyedül vagyok.
Ritkán dudálnak is, mostanában viszont az lett felénk az új divat, hogy pl. lámpáknál a gyalogosoknak van zöld, és amikor a pirosnál álló autó elé érek, felbőgetik a motort..
(22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!