Uristen ennek mi ertelme volt ? đđ
Figyelt kérdés
Kereso poszt. Rairok h nekem megvan az adott dolog, es van mas is hasonlo ha erdekli ennyi ft Ă©rt. Mondja ok, erdekli. Nekialltam fotozgatni, Ć meg nekiallt kivalogazni. Meg a helyszint is kerdezte hol veheto at, azt is megbedzeltuk
Kerdezem mikor talizzunk akkor. Erre Ć megkerdi mennyiert adom. Befotoztam neki h ezzal kezdtem az uzenetet. Irta egy olyat h nem kĂ©ri szia. Akartam valaszolni de piris, gondolom tiltott.
Ti ezt ertitek?
2022. okt. 11. 18:53
1/6 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem kapott jobb ajanlatot, merr regi a posztja
2022. okt. 11. 18:53
2/6 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Most ha befotoznam az ismeroseinek a beszelgetest h tudjak inkabb keruljek el, mert nem komlett a holgy...
2022. okt. 11. 18:55
3/6 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Kivancsi lennĂ©k Ć is hogy nĂ©zne...
2022. okt. 11. 18:56
4/6 anonim 

vĂĄlasza:

Ha neki is ilyen helyesĂrĂĄssal ĂrtĂĄl, akkor megĂ©rtem, hogy nem akart tĆled vĂĄsĂĄrolni.
5/6 anonim 

vĂĄlasza:

Ha megprĂłbĂĄltad volna magyarul leĂrni, talĂĄn Ă©rthetĆbb lett volna.
Annyit kibogoztam, hogy valĂłszĂnƱleg meggondolta magĂĄt Ă©s nem merte a "szemedbe mondani", ezĂ©rt letiltott.
6/6 anonim 

vĂĄlasza:

EzĂ©rt megĂ©rte kĂ©rdĂ©st kiĂrni? Ez nem a "nyafogĂł" oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!