KezdƑoldal » Emberek » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » Uristen ennek mi ertelme volt...

Uristen ennek mi ertelme volt ? 😄😄

Figyelt kérdés

Kereso poszt. Rairok h nekem megvan az adott dolog, es van mas is hasonlo ha erdekli ennyi ft Ă©rt. Mondja ok, erdekli. Nekialltam fotozgatni, Ƒ meg nekiallt kivalogazni. Meg a helyszint is kerdezte hol veheto at, azt is megbedzeltuk

Kerdezem mikor talizzunk akkor. Erre Ƒ megkerdi mennyiert adom. Befotoztam neki h ezzal kezdtem az uzenetet. Irta egy olyat h nem kĂ©ri szia. Akartam valaszolni de piris, gondolom tiltott.

Ti ezt ertitek?

2022. okt. 11. 18:53
 1/6 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nem kapott jobb ajanlatot, merr regi a posztja
2022. okt. 11. 18:53
 2/6 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Most ha befotoznam az ismeroseinek a beszelgetest h tudjak inkabb keruljek el, mert nem komlett a holgy...
2022. okt. 11. 18:55
 3/6 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Kivancsi lennĂ©k Ƒ is hogy nĂ©zne...
2022. okt. 11. 18:56
 4/6 anonim ***** vĂĄlasza:
94%
Ha neki is ilyen helyesĂ­rĂĄssal Ă­rtĂĄl, akkor megĂ©rtem, hogy nem akart tƑled vĂĄsĂĄrolni.
2022. okt. 11. 18:58
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 5/6 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Ha megprĂłbĂĄltad volna magyarul leĂ­rni, talĂĄn Ă©rthetƑbb lett volna.

Annyit kibogoztam, hogy valószínƱleg meggondolta magåt és nem merte a "szemedbe mondani", ezért letiltott.

2022. okt. 11. 18:58
 6/6 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ezért megérte kérdést kiírni? Ez nem a "nyafogó" oldal.
2022. okt. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!