Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem vagyok...

Mit tegyek ha nem vagyok képes iskolába járni/tanulni?

Figyelt kérdés

Elég zűrös az életem. Az gimiben történt nem rég egy elég nagy baleset aminek a szemtanúja voltam. Engem az eléggé megérintett mert az évfolyam társammal történt. Egy ideig nem tudtam semmi másra koncentrálni csak hogy mi is történhetett pontosan. Nem rég megtudtam, hogy az osztályfőnökön hazugságokat terjeszt rólam. Semmi kedvem suliba járnom nem tudok figyelni az órákon és itthon se tudok tanulni mert nem jegyzek meg semmit. Néha síró ,,rohamaim” vannak(csak úgy elkezdek sírni) és elkezdem rugdosni a falat. Pszihológushoz nem tudok elmenni mert ha a suliba akarnék akkor arról tudna a ofőm. A szüleimnek meg csak annyit mondok hogy nincs semmi bajom.

16/l

2022. okt. 9. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2%
5 "Sajnos nem veszik észre és van rá okom hogy nem mondom el nekik" Nagyon érdekes a sajnálkozásod, ha ugyanabban a mondatban megirod, hogy átvered öket. Beteg vagy! Igyekezz mindenképpen gyogyulni!!!!!
2022. okt. 9. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem csak jobban kellene figyelniük rád, a legtöbb tininek vannak gondjai!

Régen, még 17 éves koromban az egyik srácot az osztályból durván zaklatták ,alázták a ruhái miatt, otthonról vittem neki 2 nadrágot meg 2 pulcsit amiket nem használtam suliban! Én akkor vettem észre hogy az én problémáim (családi,anyagi,bullying) kevésbé durvák!

2022. okt. 9. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Pedig az lenne a legjobb megoldás, ha beszélnél a szüleiddel, eljárnál pszichológushoz, esetleg iskolát is lehet váltani. De ha senkinek nem beszélsz a problémáidról és nem kérsz segítséget, akkor ez csak rosszabb lesz, mert látszólag egyedül nem tudod feldolgozni a történteket.
2022. okt. 9. 23:52
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Igen, beszélned kellene egy felnőttel, ezt egyedül nem fogod tudni megoldani.
2022. okt. 10. 06:07
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Az iskola pszichológus nem szól senkinek. Nem tudom nálatok hogy van, de itt kint van a telefonszám az ajtón, de lehet hogy a honlapon is fent van, gondolom nálatok is. Vagy ha nincs akkor kérdezd meg valamelyik tanártól, biztos van legalább 1 normális. Felhívod azt a számot, elmondod hogy időpontot szeretnél kérni mert (--probléma rövid összegzése--). Kapsz egy időpontot, elmész, és amit ott mondasz, az ott marad. A pszichológus kezét köti a titoktartási törvény, nem hívhatja fel a szüleidet (az ofőt meg pláne nem) és mondhat el nekik mindent. Ha az ofőd külön kéri, még akkor sem mondhat neki semmit, még azt sem hogy jársz. Úgyhogy menj el nyugodtan, hidd el segíteni fog, és nem lesz semmi baj. Kitartás :)
2022. okt. 10. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!