Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a nők...

Csak én érzem úgy, hogy a nők alaptalanul sikeresek sok téren?

Figyelt kérdés
Kevés olyan nőt ismerek, akiben van valami értékelhető. A legtöbbjüknek(a jól kinézők közül) a külsejükön kívül nincs amit felmutassanak. Ha a külsejük nem lenne, el lennének temetve. (Úgy, mint a rossz külsejű nők). Ezek tények, a környezetemben figyeltem meg ezt a jelenséget, szóval ne szexistázzatok le azért, mert kimondom az igazat.

2022. okt. 8. 21:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%

"Velem nem lehet normális dolgokról beszélni?"

Nem, hiszen ugyanazt a hülyeséget fújod, semmilyen ellentmondást nem tűrve. Az nem beszélgetés, hogy mindenki szól, szembe mész az autópályán, erre te elkezdesz hisztizni, hogy miért nem érti senki, hogy mindenki más a hülye...

2022. okt. 9. 05:57
 22/27 anonim ***** válasza:
42%

"ne szexistázzatok le azért, mert kimondom az igazat."

Rendben, akkor csak simán arrogáns vagy, amikor azt gondolod, hogy a saját megfigyelésed automatikusan igazság. :)

Pl az én környezetemben egy csomó nő van, akiknek megdöbbentő képességei vannak. A főnökasszonyom úgy érvényesítinaz érdekeit, mint valami profi politikus, a feleségem nem felejt el semmit, és nincs az a munkamennyiség, amitől elfáradna, az irodán dolgozó kolléganő precizitása számomra már nem értelmrzhető, még az én dolgaimra is ő emlékeztet. Egy másik kolléganőm zseniálisan fest, és elképesztően olvasott is. Az unokatestvérem 5 nyelven beszél. Akármeddig sorolhatnám.

És éppen az az érdekes, hogy a főnökasszonyomat leszámítva ezek a nők mind sikertelenebbek, mint a férfiak. Kevesebb a munka terén az ambíciójuk, vagy/és az önbecsülésük alacsonyabb, nem tudom, de én pont azon gondolkodom néha, hogy szerintem elég sikeresnek gondolom magam, de az ő skilljeikkel már hol tarthatnék...

Szóval javaslom neked revideálni az "igazságot", amit látsz, mert gyanítom, sok benne a kognitív torzulás.

2022. okt. 9. 08:38
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"Meg nem is értettétek a valódi kérdést"

Szerintem nem a kérdésed mondandójával van a probléma, mint inkább a nőgyűlölő stílussal.

Ha rendes emberi hangnemben tetted volna fel a kérdést, többen lennének melletted!

2022. okt. 9. 09:34
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

"Csak én érzem úgy, hogy a nők alaptalanul sikeresek sok téren?"

Igen, csak te érzed úgy. Azt veszed észre, amit észre akarsz venni.

2022. okt. 9. 09:43
 25/27 anonim ***** válasza:
26%

22

A Mekiben van gyárban robotolva nem találkozik ilyen nőkkel a kérdező.

2022. okt. 9. 10:32
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

22:17:

Könyörgöm, "en bloc"!!! (francia)

Az unblock angolul van, és egészen mást jelent.

2022. okt. 9. 12:44
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mérce szerint? A tiéd szerint lehet de nem is érdekel senkit
2022. okt. 12. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!