Csak én érzem úgy, hogy a nők alaptalanul sikeresek sok téren?
"Velem nem lehet normális dolgokról beszélni?"
Nem, hiszen ugyanazt a hülyeséget fújod, semmilyen ellentmondást nem tűrve. Az nem beszélgetés, hogy mindenki szól, szembe mész az autópályán, erre te elkezdesz hisztizni, hogy miért nem érti senki, hogy mindenki más a hülye...
"ne szexistázzatok le azért, mert kimondom az igazat."
Rendben, akkor csak simán arrogáns vagy, amikor azt gondolod, hogy a saját megfigyelésed automatikusan igazság. :)
Pl az én környezetemben egy csomó nő van, akiknek megdöbbentő képességei vannak. A főnökasszonyom úgy érvényesítinaz érdekeit, mint valami profi politikus, a feleségem nem felejt el semmit, és nincs az a munkamennyiség, amitől elfáradna, az irodán dolgozó kolléganő precizitása számomra már nem értelmrzhető, még az én dolgaimra is ő emlékeztet. Egy másik kolléganőm zseniálisan fest, és elképesztően olvasott is. Az unokatestvérem 5 nyelven beszél. Akármeddig sorolhatnám.
És éppen az az érdekes, hogy a főnökasszonyomat leszámítva ezek a nők mind sikertelenebbek, mint a férfiak. Kevesebb a munka terén az ambíciójuk, vagy/és az önbecsülésük alacsonyabb, nem tudom, de én pont azon gondolkodom néha, hogy szerintem elég sikeresnek gondolom magam, de az ő skilljeikkel már hol tarthatnék...
Szóval javaslom neked revideálni az "igazságot", amit látsz, mert gyanítom, sok benne a kognitív torzulás.
"Meg nem is értettétek a valódi kérdést"
Szerintem nem a kérdésed mondandójával van a probléma, mint inkább a nőgyűlölő stílussal.
Ha rendes emberi hangnemben tetted volna fel a kérdést, többen lennének melletted!
"Csak én érzem úgy, hogy a nők alaptalanul sikeresek sok téren?"
Igen, csak te érzed úgy. Azt veszed észre, amit észre akarsz venni.
22
A Mekiben van gyárban robotolva nem találkozik ilyen nőkkel a kérdező.
22:17:
Könyörgöm, "en bloc"!!! (francia)
Az unblock angolul van, és egészen mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!