Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a nők...

Csak én érzem úgy, hogy a nők alaptalanul sikeresek sok téren?

Figyelt kérdés
Kevés olyan nőt ismerek, akiben van valami értékelhető. A legtöbbjüknek(a jól kinézők közül) a külsejükön kívül nincs amit felmutassanak. Ha a külsejük nem lenne, el lennének temetve. (Úgy, mint a rossz külsejű nők). Ezek tények, a környezetemben figyeltem meg ezt a jelenséget, szóval ne szexistázzatok le azért, mert kimondom az igazat.

2022. okt. 8. 21:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%

Úgy látszik, veled nem lehet értelmes dolgokról beszélni, ezért tapasztalod.

Azért érdekes, úgy unblock értéktelennek nevezed a nőket, majd mikor nem bólogatunk kórusban, akkor besértődsz, mint egy hisztis óvodás, és elkezdesz személyeskeni és további negatív jellemzőkkel általánosítani :D

2022. okt. 8. 22:17
 12/27 Darius- ***** válasza:
20%

Nalam nincs lejjebb az, aki jobban néz ki. A tarsadalom sok esetben nem érdemek szerint méri az embereket, hanem eloitéletek, benyomasok alapjan.

De én itt a tagok tobbségét nem tartom gyulolkodonek, a probléma az, hogy nem tudjuk mi a kérdésed konkrétan, mert mas van a cimben és megint mas a kifejtésben.

2022. okt. 8. 22:28
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

Én pont a külsőm miatt voltam rengetegszer eltemetve. Voltam kisangyal meg kiscsillag, minden csak komolyanvehető nem. Rengetegszer söpörtek félre, aláztak meg gügyörészéssel, happolták el előlem a komolyabb feladatokat, munkákat, amik elhozhatták volna a következő mérföldkövet a karrieremben, mert a hatalmas, vastagdioptriás szemüvegemmel és a viszonylag nagy melleimmel inkább voltam fétistárgy, mint kutatóasszony vagy mérnökasszony.

Szerintem sokkal jobb, ha elhiszik rólad, hogy értesz valamihez.

2022. okt. 8. 22:49
 14/27 anonim ***** válasza:
32%
Minden nő, aki nem egy szánalmas qrva akar lenni hivatásszerűen, szenved amiatt, ha egy kicsit jobban néz ki az átlagnál. Ebben szinte biztos vagyok.
2022. okt. 8. 22:50
 15/27 anonim ***** válasza:
81%

"Minden nő, aki nem egy szánalmas qrva akar lenni hivatásszerűen, szenved amiatt, ha egy kicsit jobban néz ki az átlagnál."

Azért a legtöbben nem negatívumként fogják fel, inkább felhasználják hogy érvényesüljenek a világban!

2022. okt. 8. 23:02
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

15

Az lehet. Se azt a szintű lekicsinylést, megalázást, húskupacnak minősítést és zaklatást, amit egy szebb nő kap, nem kívánnám senkinek.

Ez a selejt is azt hiszi, hogy ha szép vagy, már csak hűtlen meg hülye lehetsz. Elég csak elolvasni a kérdést.

2022. okt. 8. 23:10
 17/27 anonim ***** válasza:
21%

"Azért a legtöbben nem negatívumként fogják fel, inkább felhasználják hogy érvényesüljenek a világban!"

Max. bárpultosként előny. Komolyabb szakmákban erősen hátrány. Két dolog miatt.

1. Bármit is elérsz, egyesek azzal fognak jönni, hogy mert szép vagy, és biztos valakivel "jóban vagy".

2. Egyszerűen nem vesznek komolyan, te vagy a cuki cicababa, nem pedig szakember.

2022. okt. 8. 23:55
 18/27 anonim ***** válasza:
71%

" Ezek tények, a környezetemben figyeltem meg ezt a jelenséget"

Akkor valami igen proli környezetben élsz.

2022. okt. 9. 00:00
 19/27 anonim ***** válasza:
37%

"Fos ez az oldal, hiperszenzitív, gyűlölködő kötekedő "emberekkel" van tele."-írtad.

Na, ha tényleg törlöd a profilodat, akkor eggyel kevesebb lesz.

2022. okt. 9. 01:47
 20/27 A kérdező kommentje:
Velem nem lehet normális dolgokról beszélni? Jelenleg is egy komoly témáról beszélünk, feldobtam egy érdekes kérdést, de addig nem láttok el, hogy ezt felfogjátok. Meg nem is értettétek a valódi kérdést
2022. okt. 9. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!