Ha lenne 6 millió forintod melyiket választanád a kettő közül?
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 02:04
11/21 anonim válasza:
#4 nekem audiostúdió a számítás alapja, de diónyinál nagyobb aggyal számtalan tevékenységi kört fel tudsz sorolni, ahol 6 milla már kényelmes lesz indulni.
12/21 anonim válasza:
11 nekem mogyorónyi agyam van, szóval kérlek mondd el, milyen "termelő vállalkozásra" gondoltál, ami jövedelmező és 6 millió tőke elég rá úgy, hogy semmi másod sincs.
13/21 anonim válasza:
Elég ha annyit megjegyzel, hogy előre soha nem tudod, hogy ténylegesen pozitív mérleggel zárod az évet. Nagyon kevés az olyan tevékenység, ami kicsit esélyesebb, és ott is a tudásodon meg rajtad múlik.
15/21 anonim válasza:
A mekiben akarsz “ nagylábon élni”?! 😂
16/21 anonim válasza:
Mindegyik opció ostoba, primitív emberre vall.
-hitel
-minőségen aluli "koszt"
-prostizás...
17/21 anonim válasza:
Hitelt biztos nem vennék fel.
Minden nap mekibe se mennék, úgyhogy igazából egyik sem :D
18/21 anonim válasza:
A mindennap Meki és heti egy prosti miota nagylàbon élés?
Én örülök, ha otthoni, normális ételt ehetek, nem pedig valami szennykajàt. Néha megeszem azt is, de az évente kb egyszer sem, az otthoni jót sokkal többre becsülöm.
Ha lenne hatmillió forintom, akkor félretenném, és gyűjtenék hozzá. Vennék egy pár apróságot belőle, de az mind kb 100 ezer forint lenne, a többi menne félre.
Hatmillió forintból nem olyan sokáig élnél valóban nagylàbon, mert kb 4, maximum 5 nagyobb nyaralás és oda is lenne az egész.
20/21 anonim válasza:
Jelenleg 60 millióm van. Hitel és házvásárlás a terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!