Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy érzem, mintha minden...

Úgy érzem, mintha minden hullana szét körülöttem, csak a múltba tudok kapaszkodni, amikor még minden jó volt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az élet szinte minden területét érinti a kérdésem.

2022. okt. 6. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Hasonló vagyok én is
2022. okt. 6. 20:59
 2/3 anonim válasza:
100%
Én most jövök ki belőle. Keress egy utat hogy kihozd magad belőle
2022. okt. 7. 01:22
 3/3 anonim ***** válasza:
80%
Össze kell szorítani a fogad, és csinálni tovább, bármennyire is szenvedsz. Közben folyamatosan keresd a megoldásokat a problémáidra, és élj a lehetőségekkel. Mást nem tudsz tenni. Nyilván nem tudom garantálni, hogy később jobb lesz, de addig amíg nem adod fel, megvan rá az esély. Például anyum párjának most úgy lett állása, hogy elmentek alkatrészt venni, a boltban meg épp embert kerestek. Az egyik exemmel úgy találkoztam, hogy nem jött a busz, és fél órát vártunk ketten a megállóban. Tehát lehetőség bármikor adódhat, az élet minden területén, akkor is, ha reménytelennek látod. Kitartás.
2022. okt. 7. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!