Miért van az, hogy a facebook kommenteket olvasva, mindenkoről kiderül, hogy ő bizony nem néz tv-t, de amúgy fikázza folyamatosan az adott műsort?
"...ezek a típusú tehetségkutatók is."
Csak ezek már rég nem tehetségkutatók hanem trash-reality-k.
Nézd meg az első két évad bármelyik adását, vagy mondjuk a Virtuózok bármelyik adását, és rögtön látni fogod a különbséget a két műsortípus között.
Néztem mindig is. Érzékelem én is a színvonal romlását, de ettől függetlenül elvagyok velük. Természetesen szoktam nézni filmeket, dokumentumfilmeket, sorozatokat is, tehát nem ennyiből áll az érdeklődésem, de ezeket IS kedvelem :)
"Csak ezek már rég nem tehetségkutatók hanem trash-reality-k"
Ezzel mondjuk nem értek egyet teljesen, mert ugyan az igaz, hogy tele van majomkodással is, illetve olyan drámákkal meg felesleges hisztikkel, amikkel csak a nézettséget próbálják növelni (bár nekem ez tökre ellentmondásos), viszont még mindig sok tehetséget is lehet látni ezekben a műsorokban. De az tény, hogy sajnos tele pakolják butasággal is, jobb lenne nyilván, ha inkább a tehetséges embereken lenne a fókusz.
"Én mondjuk ilyen kevert típus vagyok, mert imádok olvasni, viszont engem elszórakoztatnak ezek a típusú tehetségkutatók is."
Mondjuk ezzel semmi baj nincs.
Én pl. a színházat is imádom meg az NCIS-t (régebbi évadait) is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!