Mi a legjobb érzés/dolog az életben?
Sokan, sokféleképpen éreznek hasonlót.
Számomra például felemelő érzés volt, amikor tanítottam embereknek dolgokat, és láttam, amikor beérettek az ismeretek átadásába fektetett energiák.
Látom az unokáimon, a néhai tanítványaimon, - felismerem rajtuk a kezem munkáját időről-időre. Hálásak is.
A másik, amely mély nyomot hagyott, ill. hagy is bennem, hogy valaha egy amatőr együttesben játszottam és időről-időre visszaköszön a néhai rajongók szeretete, amit - számomra - semmi más nem pótol. Jól esik ilyen típusú szeretetet kapni számomra vadidegen emberektől.
Amikor a kislányom megszületett nagy hosszú kínszenvedèsek árán, és rá tették rögtön a mellkasomra. Az volt életem egyik legszebb élménye. A viszonzott szerelem, az első randik is szép dolgok.
Amikor a gyerekem oda jön, puszit ad és azt mondja "szeretlek anya, te vagy a legjobb a világon". Na hát az is. No meg aludni..aludni is a legjobb érzés a világon. Top 5 dologban benne van nálam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!