Hány évesek vagytok, és kivel élnétek legszívesebben?
29
Egy olyan lánnyal aki szeret és akinek szép a talpa.
Egy normális értékekkel rendelkező szerető családdal.
26
33 éves vagyok, és nem panelban élnék mint most, az biztos.
Ha tehetném Dél-Budán élnék, családi házas környezetben, csendes utcában. Albertfalva, Tétény, Budafok. Ezekkel a helyekkel kibékülnék, mert már kint vannak de mégis elérhető Budapest belső része.
De lehet ellennék egy fokkal olcsóbb kerületben is, Kispesten mondjuk a Wekerle telepen ami elég mesebeli és hangulatos kis hely.
Másik opció, hogy valahol hegység mellett egy kis településen ahonnan elérhető 20-30 perc alatt egy nagyobb város.
Aztán az, hogy kivel...
33 évesen már szeretnék párt, feleséget, gyereket, családot. De nincs kilátásban sajnos.
Jelenleg egyedül élek, és amennyire vágytam rá régen, most már annyira nem szeretem. Régen lakótársakhoz kellett alkalmazkodni, most meg üres egyedül a lakás. Nem azt mondom, egyik oldalról egyáltalán nem bánom, másik oldalról viszont hosszú távon nagyon meg tudok borulni így.
a férjemmel és vele is élek. 39N
mondjuk máshol szívesebben élnék vele m itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!