Miért fordulhatott valaki el tőlem semmi idő alatt Messengeren aki élőben tök normális volt amikor vele dolgoztam?
Figyelt kérdés
Még a beszélgetést is ő kezdeményezte munka közben. Messengeren meg egykét nap alatt elfordul tőlem2022. okt. 2. 11:42
1/4 anonim válasza:
Mert akkor jó voltál neki,mert egyutt dolgoztatok... Nincs miről beszélni lehet úgy van vele!
2/4 anonim válasza:
Lehet nem szeret online kapcsolatot tartani senkivel mert erre vagy nincs ideje, vagy kedve nincs pötyögni, stb...
Mindenesetre azért egy őszinte szöveget azért írhatott volna azzal kapcsolatban, hogy miért szakította meg veled a kapcsolatot ha előtte nagyon jóban voltatok.
3/4 anonim válasza:
Velem ez már megtörtént párszor, ezért meg se lepődök. Élőben kezdeményeznek, dumálgatunk, de csak mert nincs nekik más, online pedig már nem érdekled őket egyáltalán.
4/4 anonim válasza:
2-szer szakítottam meg volt kollégával kapcsolatot, mindkétszer az volt az oka, hogy visszaélt a másik fél a jóindulatommal, és mindkettőt az előzte meg, hogy segítettem álláskeresésben, és bevittem az önéletrajzukat (nem ugyanaz a munkahely). Az első esetnél felvették a céghez interjút követően, eleinte nem is volt gond, aztán elkezdett összeveszni mindenkivel, kötekedő lett, én nem ilyennek ismertem, kirúgták. A második másik munkahelyen történt, megkeresték interjú céljából, azt mondta, hogy beteg, hetekig nem volt elérhető, felkerestem, mi újság vele, azt mondta, külföldön utazott. Nem tudta, hogy én tudom, hogy a HR-nek azt mondta, hogy beteg, miközben elutazott külföldre (nem gyógykezelési céllal). Sem kollégának sem barátnak nem akarok ilyen embert, ez nem volt becsületes a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!