Mit tennétek ha valakit meghívtok az új albérletetekbe ami hófehér és kiönti a kanapéra az italt?
Tegnap áthívtam egy ismerősömet iszogatni.
Tegnap költöztem be és úgy gondoltam jó lenne kicsit megünnepelni mert gyönyörű a lakás.
Mikor pizzát rendeltünk is szilviát tettem oda neki,hogy a hófehér asztalom ne legyen paradicsomos és kiröhögött,hogy túlaggódom.
Mikor a kanapén ültünk akkor többször mondtam,hogy ne ott igya a bort, kiröhögött de lerakta az asztalra.
10 perc múlva kiömlött a víz a vadonatúj kanapémra.
Miért nincs valaki tekintettel arra amit mondok?
Hála istennek nem bor volt de olyan ideges lettem…
Szerintetek túlreagáltam?
Rakj rá védőfóliát/huzatot amíg vendéged van. Én is ezt szoktam. Van aki olyan jól érzi magát hogy a lábát is felrakja, mint otthon. Ha pl szandálban, papucsban jött akkor nem mondanám tisztának a lábát. Dzsuvás lábbal ne hemperegjen már a kanapémon...
Kell az a védőhuzat. Ha elmegy a vendég akkor leveszem, kimosom.
Ja és ami még eszembe jutott és felidegesített az az,hogy mivel tegnap költöztem és nem cigizek nincs hamutartóm.
Szó nélkül belenyomta az erkélyembe a cigicsikkeket és ott hagyta.
Az erős szél meg lefújta az alsó szomszédhoz.
Miért ilyenek az emberek?
Nem bírom felfogni…osztrák pedig emiatt azt gondolná az ember,hogy valamivel igényesebb azért mint egy átlag balkáni ember, de nem.
A hangsúly azon van, hogy nettó ostoba vagy, amiért pl nem takarod le a kanapédat egy vastag pléddel, amikor vendégeket vársz.
Ugyanis nem mindenki udvarias, és veszi figyelembe a kérésedet.
Szerintem tök normálisan gondolkodsz. Én is nagyon vigyázok a bútoraimra, mert én vettem őket és nem csak úgy rájuk böktem, hanem gondosan választottam ki őket. A kanapémat mindig letakarom, pláne ha vannak nálam. Vörösbort fel se szolgálok, ha jön hozzám valaki.
Ha valaki ilyen tiszteletlenül viselkedne, hogy csak kiröhögne, azt többet fix hogy nem hívnam meg. Ilyen bunkó barataim szerencsére nincsenek, mert nem csak a bútoraimat válogatom meg, hanem a barátaimat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!