Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy valakit...

Hogy lehet az hogy valakit sokan kedvelnek?

Figyelt kérdés
Az ilyen embereket rendszerint sokan is lájkolják Facebookon is, vagy akár más felületeken is. Ezek közt vannak olyan emberek is, akik nekem ártottak, de sokan kedvelik őket.
2022. okt. 1. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert masok nem latjak, milyen emberek ok valojaban. Ezt kihasznalva hulyitik a tobbieket.
2022. okt. 1. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg valami: azt el kell ismernem, hogy rohadt jol csinaljak a dolgukat attol fuggetlenul, hogy fergek.
2022. okt. 1. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyeneket. Mézesmázos a stílusuk, amitől más emberek azonnal imádják őket, pedig alattomos patkányok. nekem is volt ilyen kolléganőm, nagyon szép volt és kedves, mosolygós, mindenki egy kis angyalkának látta. A kis angyalka azzal szórakozott, hogy kirúgatott mindenkit, aki nem tetszett neki. Engem különösen rühellni szoktak az ilyenek, mert jók a megérzéseim és egy pillanat alatt átlátok rajtuk. Még sosem tévedtem.
2022. okt. 1. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó szociális képességek, és szépség. Semmi más nem kell az életben ahhoz, hogy szinte mindenki kedveljen. Az intelligencia, segítőkészség, munkahelyen hozzáértés, stb csak a ronda embereknek van kitalálva, hogy minket is toleráljon valamiért a többi ember.
2022. okt. 1. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!