Csak szerintem igazi példakép Andrew Tate?
Figyelt kérdés
Megvan a véleménye mindenről, mutatja a helyes utat a fiataloknak,és határozottan elutasítja a BLM,LMBTQ propagandát, objektív véleménye van a politikáról is.Szerintem neki nincs oka hazudni,hiszen őt nem pénzeli senki, de az okoskodó liberálisoknak köszönhetően letiltották mindenhonnan.2022. okt. 1. 08:08
11/23 A kérdező kommentje:
Ha tényleg meg akarta volna verni a nőt, miért így tette, övvel?
Amúgy a videón is látszik, hogy a nő hagyta hogy verje
2022. okt. 1. 23:02
12/23 anonim válasza:
Miért ne? Azt gondolod, hogy övvel csak szex játékban szokták verni egymást?
Aki hozzá van szokva a bántalmazáshoz, az egy idő után nem küzd ellene. Ezt hívják tanult tehetetlenségnek.
13/23 A kérdező kommentje:
A nő elmondta, hogy Tate nem bántalmazta. Nekem Tate nem tűnik egy nőverő típusnak, mivel általában a nőverők kisebbségi komplexusokat. Tate pedig egy átlagos férfit 3 ütéssel megöl
2022. okt. 1. 23:17
14/23 anonim válasza:
Egy videót láttam, amin egy szőke maca mondja, hogy nem bántalmazta, de semmi nem bizonyítja, hogy ő volt a videón. Viszont a rendőrségi ügyei mindenképpen meggyőzőek. Ártatlan emberre nem szállnak csak úgy rá házkutatással, pláne nem azzal, hogy nőket tart fogva.
15/23 A kérdező kommentje:
csak nem tart nőket fogva, nem olyan a videókon
2022. okt. 1. 23:23
16/23 A kérdező kommentje:
Bár biztos élőben elég ijesztő lehet, de sztem rendes csávó
2022. okt. 1. 23:23
17/23 anonim válasza:
Rendes csávók nem kerülnek proctitúcióra való kényszerítés, emberkereskedelem, és erőszakos ügyekbe
18/23 A kérdező kommentje:
Nem is lényeges ez, valszeg nem igaz.
Mindenesetre biztos elég ilyesztő lehet élőben
2022. okt. 1. 23:28
19/23 anonim válasza:
Nem lényeges, csak akkor, ha ilyeneket tartasz példaképnek. Remelem amikor lecsukják, akkor is nagy lesz a szemedben.
20/23 A kérdező kommentje:
Nem fogják le csukni,ebben biztos vagyok, de annyi biztos, hogy pl komoly ellenállás a liberálisoknak
2022. okt. 1. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!