Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Adele...

Mi a véleményetek Adele énekesnőről?

Figyelt kérdés

Személy szerint nekem ő az etalon. A példakép, a támasz. Miatta van bennem a motiváció az énekléshez. Nagyon szeretem az interjúit, a személyiségét, a hangját, a dalait,mindenét. Megmentett. Ha jó, ha rossz a kedvem, őt hallgatom nézem.

Hihetetlenül boldoggá tesz.

2022. jan. 1. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem jön be,olyan depis számai vannak,hogy rosszabb lesz a kedvem.
2022. jan. 1. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Van 1-2 dala amit szépen énekel, de nem vagyok oda érte. Meghallgatom a dalait ha megy a rádióban, de tuti nem venném meg a Cd-t. Most a cégtől karácsonyi ajándékként ( mert a fönök szereti) koncertjegyet kaptunk ami júliusban lesz Londonban ( Angliában élek, itt szokás koncertjegyeket ajándékozni) Nem fogok menni, valószínű, hogy elajándékozom majd a 2 jegyet.
2022. jan. 1. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Engem nem érintett meg.

De nekem is van olyan, ami megérint. Depeche Mode, Nirvana.

2022. jan. 1. 15:31
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Úristen, de szerencsés vagy.... Cserélném veled. "1 vesém odaadnám" egy jegyért a koncertre!!!!!! Anyukámat is meglepném vele, nagy kedvence, de itt még nem járt.
2022. jan. 1. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Aranyos vagy de nekem ez nem szerencse. Jobban örültem volna mondjuk ugyanannyi értékben levásárolható kuponra vagy ha már koncertjegy akkor mondjuk Celine Dion, vagy KISS koncertjegyekre. Sőt még Madonna koncertjére is elmennék a látvány miatt.

2022. jan. 1. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

de ha elakarsz menni, akkor mág kapható júliusra jegyek. Miért nem veszel? London nincs messze, 1-2 napos szállást is el lehet viselni.

2022. jan. 1. 15:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Sajnálom, és remélem, hogy el tudsz egyszer jutni oda, ahova szeretnél!!!

Tudom,hogy kaphatóak a jegyek, de sajnos nincsen rá pénzem, max. a szállást tudnám kifizetni.

De nagyon nagy álmom, és vágyam, remélem majd egyszer valóra tudom váltani anyukámnak és magamnak is.

2022. jan. 1. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy száma nagyon tetszik, tetszik, hogy így fejezi ki az érzelmeit, a bánatát, de nem egy nagy kedvenc.
2022. jan. 2. 00:13
 9/10 anonim válasza:
100%
Emberileg nekem nagyon szimpatikus, elképesztően jó hangja van, dalszövegírónak sem utolsó. Vannak jó számai, de nem hallgatom rendszeresen csak 1-2 számát.
2022. jan. 15. 13:27
 10/10 anonim válasza:
87%
szerintem hihetetlen nagy énekes és a zenéi azért ilyenek mert a volt párkapcsolatairól szól hogy mennyit szenvedett benne.és szorongással is küzdött úgyhogy nekem is ő a példaképem.nem fogható fel amit ő átélt.és nagyon példaértékű és erős nő.én egy jegyért az életemet adnám.nekem is sokat segített.ő a zenében fejezi ki azt amit átélt.és ugye az apja is .És hát ugye angeloért is küzd mindent megtesz érte és egy igazi anya ráadásul egy divatos anya.
2022. febr. 3. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!