20 év körüli lányok! Milyen magasak és hány kilók vagytok?
165 cm és 110 kg :)
Na, az én paramétereim tartoznak a súlyosan elhízott/kövér kategóriába, de az előttem lévő válaszolók határozottan nem tartoznak ide. Szerintem rajtam kívül minden eddigi válaszolónak teljesen egészséges keretek közt volt a súlya. Ha rám mondják azt hogy dagi vagyok akkor az rendben van, mert tény. De azért ne kövérezzünk már le olyan embereket akiknek teljesen egészséges a testsúlya:)
165 cm vagyok és 60 kiló, és mindenki, még az orvosom így is azt mondja, hogy kicsit sovány vagyok, biztos könnyű csontozatú lehetek.
A magasság centiből ki kell vonni 105-öt és annyi a normál vékonyabb súly az adott magassághoz. Ha 100-at vonunk ki, az a normál súly, az sem elhízás még.
Tehát ha valaki 160 centi és 55 kiló, az normál vékonyabb testalkatú. Ha a 160 centivel 60 kiló, az normál testalkat. 65 kilónál már van egy kis hájacska itt-ott. Ez természetesen csak a nőkre érvényes. Férfiaknál úgy 90-95-öt kell levonni a magasságból.
Ezt a mércét kellene mindenkinek észben tartani, akkor nem lenne annyi sovány és önképzavaros ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!