Miért ilyen magasak, nagyok mai fiatal lányok?
Mai fiatal lányok 15 és 25 közöttiek már mások, magasak ami zavaró, sajnos nagyok a kezeik és lábaik is(ezt főleg nyáron szandál korszak lehet látni) ha pl. Bkvn utazok megfigyelem őket látom ahogy kapaszkodnak milyen nagy kezük van ráadasul még a hosszú körömmel még hosszabbnak tűmik :(
Hol vannak már a régi kecses igazi nők akik alacsonyabbak voltak szép kis kezekkel kis lábakkal? Ezek a mai csajok nagy darabok ,nagy kéz nagy láb....taszító :(
Mielőtt leugatnál: 145 cm vagyok, 40 kg, 22 éves. Pick a kezeim és a lábaim is, mivel alacsony vagyok. Szóval...
hogy jössz te ahhoz hogy más emberi lényekre azt mond hogy taszító? és mi az hogy a mai lányok? szerinted ők akarnak magasak lenni? ők akarnak lapátkezűek lenni? Ennyi ésszel hogy lehet hogy még senki se verte be a pofádat?
Nagy az isten állatkertje bammeg...
Képzeld engem meg mindenki baszogat hogy "miért nem nőttél nagyobbra?" "azt hittem valami random kisgyerek vagy" "állva le tudnál szopni" "eszel te rendesen?" "olyan gyenge vagy hogy nem bírnál el egy szatyrot se"
Szerinted nekem jól esnek ezek a beszólások? Szerinted a nők ilyen törpék és véznák akarnak lenni mint én?
Tényleg egy retek gyökér a kérdező
Jól esett olvasni ezt a posztot mert ma annyi emberrel ugattam meló helyen hogy már estére kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni hogy milyen paraszt vagyok... Erre jött ez a kérdés és megnyugodott a lelkem hogy van a mai napon nálam nagyobb barom :D
Azt nem mi határozzuk meg hogy mekkorára nőjjünk.
De szerencsére azt meg tudjuk válogatni hogy kivel legyünk, és el tudjuk kerülni azokat a gyökereket akik szerint egy magas lány taszító.
Annyira azért nincsenek sokan. 200 centi vagyok és nem sok lány van, aki ne lenne legalább egy fejjel alacsonyabb nálam. ;)
Mondjuk egyszer találkoztam eggyel, aki kb. 10 centivel volt magasabb, nekem is úgy kellett felnéznem. Na az eléggé rémisztő volt. :D
tegnap 23:51
A kosármèretet kihagytad drága, és hogy tudsz e jó bundáskenyeret sütni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!