A kórházakból (közintézmények)ből miért lopják a wc papírt?
Manapság ekkora értéke van 1-2 guriga wc papírnak?
Számtalan cikket olvastam a napokba amikor egy nőt rajta kaptak hogy a kórház illemhelyiségéből ellopta és a táskájába rejtett 2 guriga wc papírt.
Lopás miatt indult eljárás.
Szóval ekkora értéke van manapság a wc papírnak hogy rászorulnak 1-2 guriga wc papírra és azt ellopják?
Nem értem.....
Azt megérteném hogy ha 1 csomag bontatlan 10 darabos wc papírt lopnának el, na de 2 gurigát?
Most én nem arról beszélek hogy a takarítók, ott dolgozok lopják el csomagjával a wc papírt. Persze van olyan is de nem erről beszélek.
Arról mikor megy az illető beteglátogatóba, és látogatás után meglátogatja az illemhelyiséget, majd gondol egyet és a táskájába rejti a dolgozok által kirakott wc papírt.
Nem általánosítok, hanem kiváncsiság hajt hogy ekkora értéke van manapság 1-2 tekercs wc papírnak hogy ellopja a látogató? Vagy csak bosszúból lopja el? Nem mindenki ilyen, de egyre gyakrabban olvasok, és jönnek velem szembe ilyen cikkek.
Mégegyszer leírom: Nem a dolgozokról beszélek akik csomagszámra viszik haza, hanem arról amit kiraknak a wc-be és azt lopják el a látogatok.
Elmesélek egy sztorit bementem a wc kórházába, félig volt becsukva a wc ajtaja bejött egy férfi, elvégezte a dolgát majd elvitte a wc papírt. Félig nyitott ajtón keresztül néztem végig ahogy el rakja a spáros táskába 1 tekercs wc papírt. Majd kiment. Nem vett észre, de végig néztem. Ez tavaly volt.
Most azokat kérdezném akik ellopják vagy loptak (nem nyomlak fel, nem vagyok spicli) meg amugy is anonim az oldal. Hogy miért teszitek/tettétek? Nem kérlek számon, csak tényleg minden mentesen érdekel. Valami oka van.
Köszönöm.
Itt -szinte- mindenki lop.
Az összes politikus, a nép meg példát vesz róluk.
Amúgy hány lopott azaz illegálisan letöltött szoftver, videó, film, fotó stb... van a gépeden???
"Amúgy hány lopott azaz illegálisan letöltött szoftver, videó, film, fotó stb... van a gépeden???"
NEKEM nulla! Nem éri meg kockáztatni!
Mindent visznek, ezt még el is tudják használni. Nemrég az EKG zselé tűnt el a folyosón hagyott gép mellől, remélem megissza.
Illetve pár napja szemtanúja voltam, hogy egy fazon nagyon ólálkodott a takarítónők raktáránál, utána pedig hárman is ordibáltak vele. Van egy tippem, mi volt a terve, drágák ám a professzionális tisztítószerek.
Dehogy pótolják, évek óta már a dolgozóknak sincs semmi, még kézfertőtlenítőnk sincs mindenhol, csak a kiemelt helyeken.
Ugye az iroda ajtajában megáll a baktérium, ide hozz magadnak otthonról baba szappant.
Egy ideig ballonos ásványvizünk is volt kirakva, egyes nyugdíjasok üvegekkel érkeztek a reggeli busszal, megtöltötték az üvegeiket, majd hazamentek. Még csak nem is vizsgálatra érkezve kaptak vérszemet.
A mosdóból a frissen kirakott szappant kinyomkodták az adagolóból.
A lezárt gurigás papírt letekerték maguknak szatyorba.
A nővérpultról ellopták a dekorációt. A fa alatti üres, becsomagolt dobozokat is szokták nézegetni, hátha x-box van benne. :D
A kiosztandó ételes kocsiról előre svédasztal-jelleggel lemazsolázzák a finomabb dolgokat, a többinek elég lesz az üres kenyér.
Elvitték a kerekesszéket, a faluból szóltak, hogy kórházi feliratos székkel közlekedik az ember.
Fonendoszkópot is nyúltak le. Az legalább drága, de hogy az üres Weber tartályt minek viszi el, gondolom cuki kis tégely, jó lesz valamire, remélem legközelebb a nem üreset fogja felmarkolni. :D Ebbe ugye a kakit kell betenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!