Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy érzem hogy egyszerűen...

Úgy érzem hogy egyszerűen eltűnt az életem?

Figyelt kérdés

Már nem most kezdődött de ahogy telik az idő egyre rosszabb minden.

Akik régen ismertek egyszerűen nem ismernek fel, vagy nem foglalkoznak velem.

Ha felrakok egy régebbi képet magamról az se tudják egyesek hogy ki van rajta.

Egyszerűen olyan mintha az a valaki aki régen voltam megszűnt volna. Pedig régebben mennyivel jobban néztem ki.

Most meg olyan mintha üres valami lennék.

Nem tudom hogy hozhatnék helyre mindent. Hogy mindenki tudja hogy ki voltam régen és milyen. Sírni is szoktam. De egyre erősebb bennem a vágy hogy átalakítsam az életem és olyan életet szeretnék elérni amire vágyom. Tudom, nagyon-nagyon nehéz lesz.

2022. szept. 24. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Az megvan, hogy ez a gyakori KÉRDÉSEK és nem a gyakori regények oldala?

Mi a kérdés?

2022. szept. 24. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy kicsit jól esett kiönteni a lelkem.

A kérdés az hogyan tehetném olyanná az életem amilyenné szeretném

2022. szept. 24. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es nem is írt regényt a kérdező...Én arra tudok gondolni hogy olyan vagy mint én vagyis népszerűtlen! Nem keres senki facen például,felrakok valamit senkit se érdekel! 1-2 barátom van de ők sem keresnek van egy régebbi munkahelyről 1 kollegám egyedül ő szokott keresni telefonon! Mindig csendes visszahúzódó voltam talán ez az oka! De szerintem nem tünt el az életed csak nincs társaságod, nincs barátod ilyen világ ez.. én már hozzá szoktam 26 évesen ehhez!
2022. szept. 24. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebben benne van a válasz...:):

https://www.youtube.com/watch?v=i5h4zrOuwLU

2022. szept. 24. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Neked a zöld, az #1nek meg a piros ment. 😉

2022. szept. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!