Férfiak mi a véleményetek erről a történetről?
#9:
Senkit nem érdekel a hímsovidisznó hápogásod, kiskacsa.
Én dettó így gondolkozok, mint te. Egyszer én fizetek, egyszer a másik - tök mindegy, hogy randi, vagy baráti találka, meg, hogy milyen nemű az illető.
A második helyen, ahová mentetek, hátradőlve vártam volna, hogy előkeresse a tárcáját, és legyen kedves rendezni a cehhet. Miért fizettél a második, a harmadik, a ki tudja, hanyadik helyen is? Vagy, mikor letette elég a számlát, már simán visszatehetted volna elé. Röhögve. Hátha akkor leesik neki.
Demagógnak hangzik, ha kommunikációt emlegetek? Az első fizetendő eset estén kellett volna kimaxolni a témát, hogy ha már úgyis felezünk, akkor mindig mindent felezünk? Vagy a következő fizetendőnél.
Amúgy gondolom, hogy szóba került köztetek, hogy melyikőtök mit dolgozik, tán lejött neki, hogy többet keresel nála, ezért volt "pofátlan", de az is a része lehet, hogy ő tán randit akart, amit te haveri talinak tituláltál, amiért így állt kicsinyes bosszút tán, hogy leesett neki egy ponton, hogy egyedül tölti azt az éjszakát is. Nem lehet?
Tudom, hogy sokszor kínos erről beszélni, de ha elengednénk a kínos érzést és mégis a másik embertől kérdeznénk, hogy ő mit miért csinál, nem harmadiktól, akkor tán biztosabb választ kapnál, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!