Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak mi a véleményetek...

Férfiak mi a véleményetek erről a történetről?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel (nő vagyok), és amikor találkoztunk, elmentünk enni, láttam, hogy csak annyi pénzt vesz elő, amennyi az ő része. Gondoltam gyorsan kifizetem én az egészet, hogy oldódjon egy kicsit. Én amúgy mindig ezt a megoldást szeretem, egyszer ő, egyszer én fizetek felváltva. Na innentől kezdve egész nap mindent én fizettem, a nap végét egy étteremben fejeztük be, ahol szólt, hogy kéri a számlát. Na megnyugodtam, hogy akkor most ő fog fizetni. És itt jön a legjobb rész, kihozta a pincér a számlát, ő meg fogta és átrakta elém. :D Röhögni ér, én is azt tettem. Kifizettem, és eldöntöttem, hogy itt a vége.
2022. szept. 23. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
#10: igen. Olvastam egy cikket egy magyar nőről, aki ha jól emlékszem hegesztőnek állt, mert sokat lehetett vele keresni és volt munka bőven. A probléma az volt, hogy hiába dolgozott kifogástalanul volt olyan munkahely, ahol a szexizmus miatt kellett felmondania. Szóval krva gyenge, amikor ilyenekkel érveltek. Mert pont a férfiak azok, akik nem engedik a nőket ezekbe a szakmákba, akkor se ha tudatosan oda készül valaki és jó abban, amit csinál. Maximálisan egyetértek, hogy az építőiparba, burkoló szakmába is tárt karokkal várják a nőket!
2022. szept. 23. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

#9:

Senkit nem érdekel a hímsovidisznó hápogásod, kiskacsa.

2022. szept. 23. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Én dettó így gondolkozok, mint te. Egyszer én fizetek, egyszer a másik - tök mindegy, hogy randi, vagy baráti találka, meg, hogy milyen nemű az illető.

A második helyen, ahová mentetek, hátradőlve vártam volna, hogy előkeresse a tárcáját, és legyen kedves rendezni a cehhet. Miért fizettél a második, a harmadik, a ki tudja, hanyadik helyen is? Vagy, mikor letette elég a számlát, már simán visszatehetted volna elé. Röhögve. Hátha akkor leesik neki.

2022. szept. 23. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Demagógnak hangzik, ha kommunikációt emlegetek? Az első fizetendő eset estén kellett volna kimaxolni a témát, hogy ha már úgyis felezünk, akkor mindig mindent felezünk? Vagy a következő fizetendőnél.

Amúgy gondolom, hogy szóba került köztetek, hogy melyikőtök mit dolgozik, tán lejött neki, hogy többet keresel nála, ezért volt "pofátlan", de az is a része lehet, hogy ő tán randit akart, amit te haveri talinak tituláltál, amiért így állt kicsinyes bosszút tán, hogy leesett neki egy ponton, hogy egyedül tölti azt az éjszakát is. Nem lehet?

Tudom, hogy sokszor kínos erről beszélni, de ha elengednénk a kínos érzést és mégis a másik embertől kérdeznénk, hogy ő mit miért csinál, nem harmadiktól, akkor tán biztosabb választ kapnál, ugye...

2022. okt. 23. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!