Rettentően unatkozok. Nem találok semmit, ami hosszabb ideig lekötne, vagy ne válna unalmassá. Mi a megoldás erre?
Figyelt kérdés
Dolgozok, vezetem a háztartást, suliba járok, olvasok, kreativkodok, filmezek. De nem kötnek le, ha qvasok munkát adsz, amiben semmi kihívás, akkor kínlódva unatkozok, amíg megcsinálom. A tanulás sem kihívás, elveszti a varázsát hamar, hiába érdekelne. Valahogy azt érzem pörögni kéne folyton, és a monotonia kikészít.2022. szept. 22. 18:15
1/8 anonim válasza:
Totálisan átérzem a helyzeted.
A megoldás, hogy különleges dolgokat kell csinálni, amik eltérnek a megszokott monotonitástól.
2/8 anonim válasza:
menj katonának az ukránokhoz, garantáltan nem fogsz unatkozni
3/8 anonim válasza:
írd ki minden héten 3x, hátha segít
(ezen a héten már 2x megvolt)
4/8 anonim válasza:
Barátok és közösség kell neked
6/8 anonim válasza:
Egyes, nem gondolod banyek h azzok qrva sok penz is kellene.
Enélkül adj tippet nagypofájú. Na ugye hogy nem megy így már csuklóból a válasz
7/8 A kérdező kommentje:
Az érdekes dolgok is untatnak egy idő után. És nem csak pénz kérdése az érdekes dolgok felfedezése. Barátok és közösség, hmmm, az emberek is unalmasak, sablonokat követnek(én is az vagyok).
Pl a blocdoku, lassan 5perce játszottam vele, és megvolt a séma, hogy mit mi után fog bedobni... És máris ugrott a varázsa
2022. szept. 22. 21:28
8/8 anonim válasza:
Itt nem a pénzről van szó. Utazni is lehet tök olcsón, csak nem kell ilyen végtelenül korlátoltnak lenni, mint a 19.23as, akiben úgy látom indokolatlan harag dúl. Talán leginkább maga iránt, hogy vadidegeneket minősít minden ok nélkül egy anonim oldalon. Szeretnél róla beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!