Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kulacsbol iszol csapvizet ha...

Kulacsbol iszol csapvizet ha mesz valahova, vagy veszel naponta akar tobbszor is uveggel?

Figyelt kérdés

En kulacsbol iszom, itthoni csapvizzel szoktam megtolteni ha megyek valahova ,ha nem vagyok itthon nem iszok sokat ezert eleg is egesz napra. De munkaban is tiszta a csapviz, ezert ha elfogy veletlenul onnan ujra toltom.

Es ti? Inkabb ki dobjatok a semmiert a penzt?

2022. szept. 20. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
otthon csapvízet vízszűrővel, munkahelyen ásványvizet
2022. szept. 20. 21:00
 12/21 Katona Dius ***** válasza:

Otthon is,melóhelyennis szűsős kacsóval csapvíz. Van nálam is kulacs,de mivel nem akarok mindig fene tudja hány litert cipelni, így csak fél literes kis kulacs. Ha kevés,megállok egy boltban és veszek egy kis üveg vizet.

Régebben szinte csak petpalackos vizet ittam,mert azt éreztem finomnak,a csapvíz nem ízlett. De meguntam a sok palackot, igy vettem szűrős kancsót. És megszoktam a csapvíz ízét.

Nekem a víz szukségletem elég magas,napi 4 liter minimum,ez azt jelenti,legjobb esetben is napi 2 petpalack. Nagyon sok. Sok felesleges műanyag(vagy miafenéből vannak pontosan) meg rengeteg hely is a kukába.

2022. szept. 20. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig viszek magammal kulacsot és csak csapvizet iszom. "Érdekes" módon semmi bajom nincs tőle.
2022. szept. 20. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Itthon is csak akkor iszok csapvizet ha már nagyon innom kéne de már téényleg semmi nincs itthon - nem szeretem az ízét
2022. szept. 20. 21:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Otthon csapvizet iszok többnyire ezzel a szénsavbelenyomó géppel amibe ilyen nagy szódapatronnal működik. Már kb 12 éve így csináljuk csak akkor még nehezebb volt beszerezni a patront, ma már szinte minden Aldiban be lehet cserélni. Iskolába kulacsban viszek csapvizet, a mosdón töltöm újra. Edzésre is csapvizet viszek, és ott is csapból töltöm újra.Többnyire ilyen csutorás sportkulacsot használok de kirándulásra vagy ha sok víz kell akkor 1,5-2 l-es eldobható palackot viszek és töltöm újra míg be nem koszolódik (kb 6-10 hónap)
2022. szept. 20. 21:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Kulacsból, nem emlékszem mikor kellett utoljára ásványvizet vennem. Van fél literes és 1 literes rozsdamentes acél kulacsom, abban órákig hideg marad a víz még a nyári melegben is.
2022. szept. 20. 21:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Üveg-üvegből iszom csapvizet. Ha eszembe jut, akkor használom a szűrős kancsót, de többnyire nem jut eszembe:D

Ha az utcán szomjazom meg, célra megfelel, de ha tehetem pohárból iszok, mert jobban szeretem a meleg vagy enyhén forró vizet, deeee az nem tesz jót az üvegemnek, mert beszívja hüléskor a kupak tömítését. Szóval elvitelre csak hideg víz.

2022. szept. 20. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Asvanyvizet iszom. Viszem magammal.
2022. szept. 20. 23:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért szoktam ásványvizet venni, hogy amíg szép a flakon, addig abban vigyek itthonról csapvizet magammal, de pssz🤫
2022. szept. 21. 11:46
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként a műanyag flakonból való vízivás is elég káros. Mármint ha újrahasználja az ember. Mikroműanyag oldódik bele a vízbe a flakon anyagából.
2022. szept. 21. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!