Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Értitek ez a viccet?

Értitek ez a viccet?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a videót elküldtem ma 2 kollégámnak és 2 haveromnak.

1 kollégám visszaírt, hogy ezt nem érti, neki elmagyaráztam, visszaírt, hogy "aha".

Másik kollégám csak látta, de nem reagált rá.

1 haverom (akivel nagyon jóban vagyok, és vele egyszer még hivatalos IQ tesztre is elmentünk, ahol neki 120-as intelligenciahányadost állapított meg a pszichológus, szóval főleg nem értem miért nem érti) csak annyi írt, hogy "Ez mi?????????"

Neki is elmagyaráztam miről szól a videó, de nem reagált a válaszomra.

A másik haverom egy -_- hangulatjelet küldött.

Most ezt tényleg nehéz érteni? Vagy nekem rossz a humorom?

2022. szept. 18. 22:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%
Nem nevetni kell rajta hanem megérteni. Ha valaki küld nektek egy ilyet akkor étsétek a poént. Az, hogy nem nevettek rajta már egy más dolog. Legalább játszátok meg vagy írjátok rá, hogy ez szar volt. De ha értetlenól néztek akkor nem értitek egyáltalán.
2022. szept. 18. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
16%
Fülhallgatóval értenétek.
2022. szept. 18. 22:46
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

hát ha megpróbálom beleélni magam... ha belépek egy általam üresnek hitt helyiségbe, azt hiszem, szívrohamot kapnék :D

annyira nem rossz, de a földön nem fetrengenék a röhögéstől, ennél azért vannak viccesebb dolgok

2022. szept. 18. 22:50
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem egy kifejezetten elmés vicc, hát szó szerint le van írva :D Csak simán "heh" szinten vicces.
2022. szept. 18. 23:09
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

#11.

"Legalább játszátok meg vagy írjátok rá, hogy ez szar volt."

Ilyenkor általában küldeni szoktam egy nevetős emojit válaszként, mert nem szeretném megbántani a videót küldő személyt. De attól még nem értem ezt a fajta viccet. 😆

2022. szept. 18. 23:09
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem vicces, konkrétan ez egy szar
2022. szept. 18. 23:10
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

#15.

Ha nem érted a viccet akkor honnan tudod, hogy nevetős emojit kell rakni?

Érted te a viccet csak nem tudod értékelni nagyon. Az nem baj. xD

2022. szept. 18. 23:12
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Ebben kb annyi a humor, mint egy temetési gyászmenetben.

Ezen kivül teljesen nyilvánvaló, hogy megrendezett a videó, mert teljesen életszerűtlen, hogy üvegajtó van egyszerű zárral, nincs se riasztó, se biztonsági berendezés, se kamera. Viszont a bolt tulajdonosa kifejezetten hangosan énekel, hogy a tegnap este óta nem evett-nem ivott-nem ment wc-re bezárt vásárló vidáman visszaénekel a tulajnak.

Egy teljesen idióta tiktok videó, ami kb egyenértékű egy agyonfotosoppolt majom szelfiképével.

A kollégáid magasan intelligensebbek nálad, mert ez tényleg nem humor.

2022. szept. 19. 00:59
 19/21 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem egy kicsit vicces, megmosolyogtató. Nem kell ezt túlgondolni, meg nem is kell diploma ahhoz, hogy valaki értse.

Egyébként nem ez az eredeti változat, az egy üres telephelyen játszódik, onnan lett másolva a hangsáv.

2022. szept. 19. 06:06
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én sem csapkodtam a térdem a nevetéstől, nem így értettem hogy vicces, de mosolyogtam egyet rajta, és értettem a szituációt ami a videóban van.

Ez sokaknak tényleg nem jön át, nem csak az ismerősöknek.

Nem ilyen arányra számítottam.

Aki pedig ilyeneket írt, hogy "kamu", "megrendezett, mivel.." köszönöm nyilvánvaló kapitány. Ez egy mém. Tucatnyi ilyen videó van még fenn.

Köszönöm mindenkinek, hogy időt szakított a videó megnézésére, és hogy válaszolt. Mindenkinek jár a zöld.

2022. szept. 19. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!