Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Értitek ez a viccet?

Értitek ez a viccet?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a videót elküldtem ma 2 kollégámnak és 2 haveromnak.

1 kollégám visszaírt, hogy ezt nem érti, neki elmagyaráztam, visszaírt, hogy "aha".

Másik kollégám csak látta, de nem reagált rá.

1 haverom (akivel nagyon jóban vagyok, és vele egyszer még hivatalos IQ tesztre is elmentünk, ahol neki 120-as intelligenciahányadost állapított meg a pszichológus, szóval főleg nem értem miért nem érti) csak annyi írt, hogy "Ez mi?????????"

Neki is elmagyaráztam miről szól a videó, de nem reagált a válaszomra.

A másik haverom egy -_- hangulatjelet küldött.

Most ezt tényleg nehéz érteni? Vagy nekem rossz a humorom?

2022. szept. 18. 22:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Ebben mi a vicc? Egy végtelenül ismétlödö értelmetlen videó!
2022. szept. 18. 22:24
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Érteném gondolom, ha látnám azt a vásárlót. Ha meg tudnám állítani a videót, meg tudnám figyelni, hogy valóban vásárlóra gondol, vagy valami másra, pl. egér, patkány, egyéb dolog. Én nem látom mit mutat a kamera, olyan rövid ideig mutatja.
2022. szept. 18. 22:26
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
A haverodnak feltehetöen TÚL MAGAS az IQ-ja ahhoz, hogy ezt viccesnek tartsa. Semmiféle humort nem sikerült felfedezni, egyszerüen idétlenség az egész
2022. szept. 18. 22:26
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Amikor először láttam akkor elmosolyodtam rajta, felderített de sztem annyira nem vicces. Értem, hogy mi is történik benne de annyira nem tartom viccesnek, hogy szetröhögjem rajta az agyamat.
2022. szept. 18. 22:28
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Én sem értem, úgyhogy valaki elmondhatná.
2022. szept. 18. 22:29
 6/21 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem vicces videó de megmosolyogtató. Ha valaki egyáltalán nem érti az elég gáz. Még ha nem is nevet rajta az ember akkor is megérti a poén részét. Ha valaki csak rezzenéstelenül nézi és nem érti mi történik annak a humor szintje kb egyenlő a nullával. Tényleg nem olyan vicces de belelehet képzelni magad a szituba mikor reggel kinyitsz és valaki visszaénekel neked bentről.
2022. szept. 18. 22:29
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Értjük a felvételt de nem a vicces a legjobb szó rá. Különféle humorszintű emberek vannak. Most már legalább tudod kinek ne küldj hasonlókat
2022. szept. 18. 22:32
 8/21 anonim ***** válasza:
50%
A legvégén a vásárló is visszadúdol és a boltos ezért mondja hogy "what" "mi"!
2022. szept. 18. 22:32
 9/21 anonim ***** válasza:
57%
Én semmi visszadúdolást nem hallottam.
2022. szept. 18. 22:35
 10/21 anonim ***** válasza:
82%
Én nem értettem a poént a videóban. Legfeljebb az énekelgető személy hangja volt egy kicsit vicces, de nem nevettem fel rajta.
2022. szept. 18. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!