Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális,hogy zavar vagy...

Normális,hogy zavar vagy szívtelen vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki belémszeretett, de én nem tudom viszonozni az érzéseit és elutasítottam. Barátok maradtunk, mivel mielőtt belémszeretett volna is azok voltunk és megbíztunk egymásban. Azonban néha nekem már sok,ahogyan velem viselkedik:0-24 rám ír, ajándékokkal és dicséretekkel halmoz el, aminek ha a partnerem tenné ezt nagyon örülnék, de így, hogy nem tudom viszonozni számára ezt a sok energiát amit belém fektet még az elutasítás után is szörnyen bűntudatom van. Lehet az lenne a legjobb, ha ritkábban találkoznánk vagy teljesen megszakítanának a kapcsolatot.

2022. szept. 17. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Öreg, de jó a genetikája. Szerencsére van két fia is, az egyik pont az én korosztályom. Vele tudnék mit kezdeni, apu menjen a 40es pumákhoz.

[link]

2022. szept. 17. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ajándékokat biztos elfogadtad. 😁
2022. szept. 17. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért kellett vele barátoknak maradni? Ezzel csak hitegeted, reményt adsz neki és nem tud rajtad túllépni. Szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2022. okt. 11. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!