Ez a nézés most komolyan ezt jelentené?
Figyelt kérdés
Olvastam itt az oldalon egy kérdést, hogy a kérdezőt nézte egy pasi úgy, hogy amikor a kérdező ránézett, akkor nem kapta el a tekintetét, meg nem csinált semmit csak nézett tovább a szemébe. Meglepve olvastam a válaszokat, mert a többség szerint teljesen pszichopata a pasi, aki így néz.
A kérdést az ihlette, hogy rám is nézett már így csávó, ráadásul olyan, aki mindennek bizonyult csak pszichopatának nem, udvarias volt stb. Igazuk van azoknak a válaszolóknak vagy szerintetek is inkább a figyelmet akarja felhívni magára ezáltal a férfi? Szemezésnek számít ez? (Ezen is ment a vita)
2022. szept. 16. 21:49
1/6 anonim válasza:
Hát az a Kérdező szerintem "nézés fétises", mert naponta-, ha nem is majdnem óránként feltesz különböző, ezzel kapcsolatos kérdéseket 55.555-féle variációban...
2/6 anonim válasza:
Nem. A többség szerint VAGY dugni akar, VAGY pszichopata. Bambulás egyszer egyszer belefér, más esetben már az első két lehetőség áll fenn.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja, hát persze, a jó öreg dugás kimaradt. :DDD
2022. szept. 16. 22:04
4/6 anonim válasza:
ha csak első volt, akkor gondolom tesztelte, hogy bejön-e neked.
5/6 anonim válasza:
Valaki nem akar velem szemezni? (nem vagyok pszichopata)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!