Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyumat hogy...

Hogyan vegyem rá anyumat hogy vegyen nekem egy telefont?

Figyelt kérdés
Nagyon kellene egy új telefon de annyi pénz nincs mert az apum el hagyott minket és anyum 2 állásban dolgozik és fizetnie kell a tánc óráimat,meg most ugye a rezsi stb. De tényleg kellene egy uj telefon mert ez már 5 éves. Hogyan vegyem rá hogy vegyen nekem?
2022. szept. 15. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni és vedd meg magadnak. Ha nincs anyukádnak elég pénze, akkor nem várhatod el tőle,hogy ilyenekre költsön.
2022. szept. 15. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy-úgy.

Diákmunka.

2022. szept. 15. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak az a baja hogy 5 éves, akkor nem, nem kell új telefon. tisztelhetnéd anyukádat, aki 2 állásban tolja, hogy nem terheled extra, nem szükséges költséggel.
2022. szept. 15. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Működik? Akkor jó.

Ha nem működik, akkor szüneteltesd egy ideig a táncóráidat, a megmaradt pénzből pedig vegyél egy olcsó, használható telefont.

2022. szept. 15. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bruttó 850et keresek, 2016-os samsung A3 telóm van. Minek cserélném le ha működik...? A munkamhoz is elég, simán online értekezletekhez is...

Kérdező mire kell neked feltétlenül új?

2022. szept. 15. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elmégy dolgozni és veszel magadnak.

Éppen elég szégyen, hogy tudod, anyukád 2 helyen is dolgozik miattatok, és még ilyenre kunyerálsz. Szerencsétlen nő, gondolom hogy meg lehet becsülve...

2022. szept. 15. 23:03
 7/9 he84 ***** válasza:
100%
Inkább örülj annak, hogy 5 éves telefonod is működik. Így pedig semm értelme lecserélned újabbra. Csak mert esetleg a társaid elvárnák, vagy mit tudom én, ezért ne. Inkább becsüld meg a telefonodat és ha továbbra is használható, akkor maradjon az, nem kell új, hidd el. Anyukádat pedig hagyd ezzel és ne kunyerálj szükségtelen dolgokra.
2022. szept. 16. 00:49
 8/9 he84 ***** válasza:
100%
És az én telefonom több mint 5 éves, mégis jó mindenre, amire kell és csak mert több éves, nem veszek újat.
2022. szept. 16. 00:49
 9/9 anonim válasza:
47%
Többen írták hogy vegye meg saját pénzből, oké ezzel semmi gond de lehet az anyukája ezt sem engedi meg. És emiatt nem kell le pontozni hiszen vannak ilyen szülők, az enyémek is ilyenek voltak. A másik szempontból pedig ha működik akkor tényleg nem kell új, az enyém is lassan 5 éves, igaz kicsit lassú, de nem nyavajgok az új teloert mert attól hogy régi még amit kell azt meg teszi.
2022. szept. 18. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!