Disney+-on miért vannak felnőtteknek szánt tartalmak is?
Én azt hittem a Disney családbarát, gyerekeknek szánt tartalmakat gyárt.
A filmjeiket, animációs filmjeiket is megnézve, szerintem rossz úton járnak, mindenbe erőszakkal beleteszik ezt az LMBT szálat is. Nekem semmi bajom az LMBT-vel, de azért ilyen gyerekeknek szánt tartalomba erőltetettnek találom. Továbbá azt is, hogy fekete, színes karakteret raknak be erőltetetten a filmjeikbe. Miért kellett Hófehérkének is egy mesztic színésznőt berakni?

Kicsit lemaradtál egy röpke 20 évvel:D
Azt tudtad, hogy a Star Wars is Disney? Meg a Marvel filmek is. Meg tulajdonképpen szinte majdnem minden a filmpiacon:D Asszem a Drewamworks-t nem vették még meg...
A lényeg, hogy igen, a Disney anno gyerekmesékkel kezdte, de mára már rengetegféle filmet gyárt a scifitől a horrorig bármit.

Az, hogy melyik filmet hova sorolják, az az oldal adminjainak, kezelőinek (meg legfőképpen, elsősorban és mindenekfelett/előtt a vezetőknek) a döntése.
Ami fennvan, az azért van fenn, mert nyilván ennyi rengeteg pénzből mindenre is van pénzük (arra, amire csak akarnak, amire csak szükséges, meg amire a relatív válság - azért csak korona volt, talán lesz is majd meg csak háború van a szomszédban jelenleg, de nem akarok politizálni - azaz ennek következtében az emberek ERRE FORDÍTHATÓ pénze - engedi), minden bizonnyal, alighanem méregdrága pénzért végeztek a célcsoportjuk körében egy szondázást (azaz felmérést,piackutatást), hogy mire van igényük az embereknek (azaz pontosabban közülük is az előfizetői bázisuknak, meg aki potenciális célcsoport lehet még), és - gondolom - erre jutottak.
Nyilván mindennek oka van, mindennek oka van, hogy miért van (még) fenn és annak is, hogy mi mikor és miért kerül le (ennek legtöbbnyire a lejáró és meg nem hosszabbított szerződések, meg a nézettség zuhanása lehetnek az okai - millió más mellett).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!