Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megcsináljam?Nagy baj érhet?

Megcsináljam?Nagy baj érhet?

Figyelt kérdés
Csak úgy szórakozásból meg kiváncsiságból kipróbálnám,hogy elmegyek egy törékeny fiatal és gyáva lányként egy szórakozóhelyre teljesen egyedül és mások pasijait bámulom pofátlanul hosszú ideig.Szeretem a kihívásokat.De nem fogok lila kék és sárga foltokkal haza térni? :D
2022. szept. 13. 06:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Maximum terhesen térsz haza.
2022. szept. 13. 06:23
 2/21 anonim válasza:
95%
Tele fognak tölteni.
2022. szept. 13. 06:26
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Mérgesek lesznek, amikor kiderül, hogy kukid van, de amúgy nem lesz semmi...

Nem teszed magasra a lécet, ha számodra már ez is kihívás.

2022. szept. 13. 06:28
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Kiscica! Ha három derék magyar legény ittas állapotban úgy dönt, hogy szeretkezni fogsz velük, akkor szetetkezni fogsz velük. Nem kérdezik meg, hogy akarod-e? Csak löknek benned párat, aztán elélveznek benned. Aztán mehet a feljelentés. De az aktus megtörtént.
2022. szept. 13. 06:37
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

"Legtöbben magukból indulnak ki."

. Bevallom, nekem van kukim.

És akkor is magamból indultam ki, amikor - tévesen - azt feltételeztem, hogy van humorérzéked.

De nyilván nem jutottam volna el ide, ha mindig magamból indulok ki. Persze ezt nehéz megértenie annak, akinek már az kihívás, hogy férfiakat bámuljon.

Egyébként jobb helyen nem fognak megerőszakoln, de semmi nem jön össze abból, amit tervezel, mert ha már így egyedül beállítasz, állandóan valamelyik facér férfi fog próbálkozni nálad, és nem is tudsz mással foglalkozni, csak őket levakarni.

2022. szept. 13. 06:53
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A tuzzel jatszol, ittasan inkább ne szorakozz igy emberekkel mert a vegen rafazol. Csak arra figyelsz fel h bedrogoztak es tarsai es mar el is tunt az illeto miutan megcsinalt. Nemibetegseg, eroszak, es sok sok roszabb is megtortenhet.
2022. szept. 13. 06:54
 7/21 Noren1989 ***** válasza:
92%
Szerintem baromsàg a felvetés is, maradj otthon sims-ezni.
2022. szept. 13. 07:20
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé gáz szookott lenni a csajbunyó is, én nem próbálnám ki a leírtakat...
2022. szept. 13. 07:21
 9/21 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem fogatlanul es kopaszon mesz haza...

Torekeny es gyava kislany...😝

Kerlek, probald ki, aztan majd irj, ha meggyogyultak a torott ujjaid 😗🤣

2022. szept. 13. 07:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Aztán nehogy valami olyan nő pasiját sikerüljön megbámulni aki olyan féltékeny, hogy megszúrja azt a nőt aki ránéz a párjáta. (Környékén történt ilyen.)

Nyilván ez egy szélsőséges eset, de szerintem amit elterveztél az egy ökörség. Meg amúgy is honnan tudnád hogy épp kinek kije van ott.

2022. szept. 13. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!