Ha van egy ellenkező nemű ismerősöm, barátom és néha hamar válaszol, néha napok múlva akkor azt mire véljem?
Van élete persze…hisziapiszi…
ha a lány oda meg vissza lenne érte, szeretne vele beszélgetni, akkor nem 5 napot kéne várni az üzenetre.
Ezt érdemes lenni mérlegelni és objektíven nézni!
Szerintem akkor ír rám ha nincs más, vagy akkor válaszol ha valami nagyon érdekes az üzenetemben neki vagy nem is tudom.
Szerintetek mit tegyek?
Pontosan leírtad hogy érez! Nyilván soha nem fogja bevallani, de ez a helyzet sajnos.
Gondolj csak bele, nincs a világon olyan ember aki annyira el lenne havazva, hogy 5 napot kelljen várni az üzenetére!
Ha abszolúte nincs más, magányos, jó beszélgetőtárs vagy, de ennyi. “Szamár pozícióban” ló helyett.
Innentől kezdve egy lehetőség van: megtartod a méltóságod és lezárod vele!
Voltam már ilyen helyzetben. Tudok mesélni.
Légy erős, mert ha picsog, akkor se érdekeljen! Nem a személyed miatt sír, hanem a lányok érzékenyek arra és örök életre beivódik a tudatukba, ha valaki először fogta magát és elsétált, nem ők.
Ezt soha nem fogják tudni feldolgozni!
Minek pontoztok le? Teljesen igazam van!
Ha számotokra fontos valakit akkor nem választok neki majdnem egy hétig, 5 napig?
Hagyjuk már ezt.. állítom mindig te inditod a beszélgetést is.
Azért pontoznak le, mert fáj az igazság, azt hiszik senki nem lát át rajtuk.
Azt mondják “van élete”…pfff..milyen “élete” van, aki nem ér rá egy hétig válaszolni? Mit csinál???
Az USA elnöke? Vagy Oroszországé?
“Ha olyan jó lenne a viszonyotok ezt meg tudnátok beszélni“
Ezt hogy hoznád fel egy lánynak, hogy egy picit se sértődjön meg és egyáltalán ne vegye támadásnak?
Erre nagyon hiperérzékenyek. Olvasd el az első néhány hozzászólást, tiszta passzív agresszív megjegyzések. “”Van élete””.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!