Költözzek,vagy ne?
Mamaotthonban élek,a keresetem 200 nettó.
Egy olcsó albi létezéséről azért tudok,abban a városban van ahova bejárok dolgozni.
Kb egy negyede lenne a fizumnak a dolog,olyan kicsi a hely.
De legalább egyedül élnék.
Otthon kikészültem már,dolgozni bemegyek,hazaérek és pihenni szeretnék ha csak nem megyek el még valami kis munkát végezni meló után.
Azt se méregdrágán teszem persze.
Na de viszont nem is tudnám,hiszen az embereknek nincs is pénze.
A másik,hogy ez elég nagy cserbenhagyás lenne.
Idősek,és segítségre van szükségük.
Viszont az arrogáns hozzászólás tönkreteszi az idegeim.
5 percenként vagyok csesztetve,kopogás nélkül.
Ha alszok,mert kidolgoztam a belemet akkor sincs belőle baj.
Az ajtónyitással ezerszer muszáj megzavarni.
Épp elég bajom van nekem is egyébként.
Pénzt adok haza,és itt lakok,viszont ha egy idegennek adnám lakbérért az sem lenne elméletben helyes hiszen valamit oda kell hánynom haza is.
Elvégre hálátlan szemét nem lehetek a társadalmi elvárások szerint.
Meg pont így hogy betegek és idősek,pont most hagynám őket cserben...
Azért ez tényleg belemanipulál érzelmileg.
A kutyám is hiányozna.
Viszont nem hiányzik,hogy kikapcsolódnék végre a meló+egyéb munka után,de még jön az előadás tartás.
Nem lehet róla lebeszélni,nem mai generációs.
Akkor sem érti meg,hogy egy csepp egyedüllét,magánszféra létszükséglet.
Ha kimegyek wc-re,akkor is mondja a magáét és hiába mondom,hogy legalább wc-re had menjek egyedül...
Akkor jön a duma,hogy jajj hát régen az emberek így beszélték meg az élet gondjait ebéd meg szrás közben...
Vagy valami hasonló,néha ez még meg van értve hogy wc-re nem azért megyek,hogy beszélgessünk.
De már rohadtul kikészültem mentálisan,ez még rátesz egy lapáttal.
Még fiatal vagyok,még élni akarok,és ezt már nem bírom.
Annyi év el lett cseszve az életemből,szeretnék sajátot.
Ebből a keresetből tán tán,másik munkahelyet nem is találnék szerintem hiszen ez egy kis csöves vidék.
Ahova fel is vennének,az már más kérdés.
Nincs ezer évnyi munkatapasztalatom,egy szakmám van viszont érettségim már nincs.
Rizikós lenne váltani.
Arra gondoltam,hogy részmunkaidőben még lennék valami telefonos akármi,aki információkkal ellátna embereket ha csörög a telefon.
Vagy nem is tudom...
Nagyon matthelyzet van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!