Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én szopom be mindig a...

Csak én szopom be mindig a fodrászokkal, barberekkel?

Figyelt kérdés

10-ből 8 alkalommal tuti, hogy nem olyan frizura, szakáll lesz, mint amilyet szeretnék, pedig tök egyértelmű instrukciókat adok.

Alapból rühellem, amikor kérem, hogy nyírja X rövidségűre, de próbálkozik hosszabban hagyni a hajam, vagy sok esetben olyan szarul van összevágva, hogy konkrétan látszanak az átmenetek meg csíkos az egész.

Most szakállat is vágattam. Viszonylag nagyra nőtt de nem túl sűrű így kértem, hogy vágjon belőle vagy 2 centit vissza és annyi.

Aztán amikor már azonnal gyanús, hogy neki esik és érzed hogy ez bizony nem 2 centi lesz. Ráadásul teljesen nekem nem tetsző fazont nyírt, azt hittem haza megyek és leborotválom az egészet.

Szól, hogy kész, nézzem meg.

Erre konkrétan az egyik oldalon 2 ujjnyival van arrébb vágva az alsó része a szám sarkánál mint a másik oldalon. Én meg így nézek, hogy ez most komoly...? Vagy a bajusz részen fél centivel lejjebb van hagyva az egyik oldal mint a másik.

Fodrászok ugyanez... Legnagyobb poén az volt, amikor a fodrász csajtól úgy jöttem el, hogy na ez jó szar lett. Később találkoztam egy haverommal és barátnőjével. Haverom beugrott fodrászhoz, a barátnője meg megkérdezte, hogy te nem akarsz elmenni fodrászhoz...? :D

Komolyan mondom, azt érzem, mintha szándékosan szopatnának, hogy ne menjek legközelebb oda.

2022. szept. 8. 16:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kommunikálok a fodrásszal, de amikor már ez első kapavágással nekiesik például a szakállamnak és első gondolatom az, hogy "na b+" az régen rossz.

Most például direkt olyanhoz mentem aki előtte tök jól megcsinálta, tényleg teljesen jól, a 10-ből 1 eset volt. Mutattam neki hogy mit kérek erre tök mást csinált.

Komolyan nem értem.

Azt sem értem, miért nekem kell a fodrásznak mondani, hogy figyelj már, a szakállam arc-része az egyik oldalon pont a szám sarától indul, a másik oldalon meg 2 centire!!! a szám sarkától és van egy k.nagy üres folt amit kiborotváltál.

Nyilván mondom neki, de ha már azt látom, hogy egyik oldalt el van konkrétan rontva akkor csak annyit tud tenni hogy hozzá rontja a másik oldalt is. Hát hurrá.

2022. szept. 9. 07:05
 12/18 A kérdező kommentje:

A másik amikor egy fodrásszal kommunikálni kell.

Nem a beszélgetésre értem, hanem amikor elkezd erősködni, hogy az úgy túl rövid lesz, ne hagyjuk-e hosszabbra. Ő nem vágná olyan rövidre. Bakker, hát vágja már úgy ahogy kérem... :D

Egyszer hagytam egy ilyen erősködőt, abból született az ominózus aznapi "te nem akarsz elmenni fodrászhoz?" kérdés...

Azt meg végképp nem értem, miért nekem kell említeni a fodrásznak, hogy bocsi, de itt a fülemnél lóg még vagy 3 centi haj, azt még vágd már le. Szarul magamnak is meg tudom csinálni otthon.

2022. szept. 9. 07:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Ami legviccesebb, régen testvérem vágta, akinek semmi fodrászati múlja nincsen. Néha ő is elrontotta, de legtöbbször konkrétan dicsértek, hogy milyen jó hajam van, ki a fodrászom, még volt, hogy a fodrász is mondta, hogy milyen jól volt vágva...
2022. szept. 9. 07:12
 14/18 anonim válasza:
100%
Melyik településen tettél szert ezekre az "élményekre" , ha lehetek indiszkrét?
2022. szept. 9. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát én nem tudom kedves kérdező, fura hogy 10x mész el rossz fodrászhoz, meg eddig mindenki rosszul csinált mindent, bezzeg a testvéred meg tudta csinálni. Akkor ne menj fodrászhoz ez ilyen egyszerű
2022. szept. 10. 14:29
 16/18 A kérdező kommentje:
#14 Budapest.
2022. szept. 11. 00:15
 17/18 A kérdező kommentje:

#15 Szövegértelmezés 1-es.

Sehol nem írtam, hogy mindenki rosszul csinált mindent, de sokkal több esetben lesz rossz mint jó eredmény. De szerintem érthetően, értelmesen leírtam.

2022. szept. 11. 00:19
 18/18 anonim ***** válasza:
39%
legtöbb barber simán megkeres 1-2 millió Ft-t tisztán havonta. szóval pár darab elégedetlen ügyfél nem oszt szoroz nekik
2022. szept. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!