Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Dunába úszva kell félni...

A Dunába úszva kell félni bármilyen haltól vagy más élőlénytől, hogy emberre támad?

Figyelt kérdés

2022. szept. 7. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
medve tud úszni . szolovákiában van medve
2022. szept. 7. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
Sikló,hínár,faágak.
2022. szept. 7. 20:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mégpedig ezt az élőlényt embernek nevezik.

Habár ràd támadni lehet nem fog de némelyik őrült a motorcsónakjával úgy elsuhint, hogy a hullámokkal meggyűlhet a bajod.

Na meg persze a nagyobb hajók esetén az ütközés esélye is megvan ha nem figyel a kapitány.

2022. szept. 7. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 Azt se felejtsük el hogy a medve jobban úszik mint egy csiga.
2022. szept. 7. 20:53
 15/18 qkker1 ***** válasza:
Elméletileg a harcsa meg tud nőni akkorára, hogy bezabáljon egy embert, de Magyarországon nem volt még rá példa.
2022. szept. 7. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom. Én már sokszor úsztam a Dunában meg a Tisztában is, de mikor beúsztam egyedül majdnem a feléig, féltem hogy mi lehet a vízben.

Egyszer fordult elő, hogy valami nagyon hideg, kemény síkos hal (valószínűleg egy nagy harcsa) nekem jött(igen ő jött nekem, mert egyhelyben úsztam), egyből megindultam a part felé, és egy pár évig nem is mertem beljebb úszni emiatt. Maximum addig mentem be, amíg leért a lábam.

Kicsit mindig bennem van a félelem, hogy mi lehet egy olyan mély vízben, aminek nem is látom az alját.

2022. szept. 7. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
Az embertől mindig kell félni.Az elég nagy állat, nem? Amennyi mocskot és szemetet eldobál, teljesen megmérgezi a környezetét.Nem beszélve a fizikai akadályokról, amikbe látatlanul ütközhetsz.
2022. szept. 8. 05:56
 18/18 anonim ***** válasza:
42%
A Lokkneszi szörny néha feluszik a Dunába, de azért kicsi az esélye, hogy összefuss vele.
2022. szept. 8. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!