Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ackermann dávidról azóta...

Ackermann dávidról azóta sincs hír? Azóta sem tudni hogy hol van illetve hogy mitortent vele?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolok szegény Dávidra és a szüleire hogy min mehetnek keresztül…Szörnyű hogy 2009 óta semmi hír róla.Szerintem biztos hogy nem önszántából tűnt el.De aki vagy akik tudnak róla valamit vagy tették vele valamit miért nem jelentkeznek akár névtelenül is.Illetve akire sokat gondolok meg az Till Tomika, szegény ő is milyen régen eltűnt de azóta sem tudni mitortent vele. Olyan szomorú.

2022. szept. 7. 14:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#3: Normális körülmények között erre gondolna az ember.

De akikkel volt, az ő viselkedésük eléggé... furcsa. Nem léggé ahhoz, hogy 100%-ban gyanúsak legyenek, de nem zárható ki, hogy valamelyiküknek köze volt az eltűnéséhez. Vagy csak egyszerűen titkolnak valamit. Ökörködtek úgy részegen, és a srác a vízbe esett? Vagy netán veszekedtek, és nem magától esett bele? Baleset volt, de b..tak segíteni neki? Nem csak szándékos bűncselekmény lehet az, ami miatt sumákoltak, meg furcsán viselkedtek.

2022. szept. 8. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetett véletlen is, de az milyen már hogy nem hívtak segítséget?

Mondjuk ahogy itt írják,elég megbízhatatlan bagázsról

beszélünk,szóval simán belefér ez is.

2022. szept. 8. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon sokan nem hívnak segítséget, ha baj van. Ha pedig netán valamilyen szinten vétkesek is a bajban, főleg nem. (Lásd: Tompa Eszter.) Most akkor ott van egy nem túl nívós, nem túl megbízható, erősen illuminált társaság, így főleg nem lep meg, hogy nem hívtak segítséget.
2022. szept. 8. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érdemes lett volna kicsit kutakodni körülöttük,mikor szórakoznak meg isznak.Lehet elszólták volna magukat,ha tényleg elhallgatnak valamit.
2022. szept. 8. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom nagyon őt és a családját is amin keresztülmennek, de nagy valószínűséggel nem él már Dávid. Bármi is történt vele, tuti valami szörnyű lehetett. Vagy a Dunába került, vagy szervkereskedelem/erőszakos emberek áldozata lett. Én valószínűbbnek tartom, hogy beszedett valamit ami miatt nem volt rendesen tudatánál, talán akkor eshetett vagy ment bele a Dunába, amikor már sötét volt és ezért nem láthatták az emberek. Ha támadás érte volna, akkor tuti hogy lett volna ember, aki látja. Bár ki tudja milyen állapotban volt, az is lehet hogy valaki(k) könnyen magukkal tudták vinni, bár akkor is látniuk kellett volna az embereknek, hogy valami nem stimmel. Ha jól tudom volt pár szemtanú akik látták Dávidot zavartan félmeztelenül mászkálni a szigeten 9-11 óra körül, tehát Dávid ott maradt egyedül a társaság hátrahagyása után is. Utána szerintem valamilyen módon a Dunába kerülhetett, ami végül a vesztébe került.

Az igazságot talán már sosem tudjuk meg, hacsak nem tud esetleg a baráti társaság többet, mint amennyit elmondott, és az egyikük lelkiismerete esetleg megszólal. Bár ezt is kétlem, ha ennyi ideig tudták titkolni, akkor szerintem ezután se lesz nehéz nekik. Szerintem ők csak annyit tudnak, hogy drogoztak/füveztek, és ezt próbálták elsunnyogni. De ettől függetlenül a felelősség akkor is rajtuk van, hiszen ők hagyták ott Dávidot szemrebbenés nélkül zavartan, drogok hatása alatt egyedül. Nagyon undorítónak tartom ezt a viselkedést az egész társaságtól, különösen a Dávid barátnőjétől, hogy képesek voltak csak úgy otthagyni valakit, aki a társaság tagja, tehát felelősséggel tartoztak egymásért. Nem is értem hogy fordulhat ilyen elő egyáltalán egy társaságban, hogy valaki nélkül csak úgy elindulunk vagy megyünk nyugodtan tovább, ha eltűnik mellőlünk valaki szó nélkül. Nagyon felelőtlenek voltak, mert ha akkor figyelnek Dávidra, akkor talán nem esik baja és a mai napig élne.

2022. szept. 10. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Till Tamáshoz hasonlóan ennyi idő után szinte kizárt, hogy élne Dávid.

A barátok tanúvallomása szerint Dávid egy üveget vitt magával, amiben elmondása alapján trombitavirág tea volt, aminek a fogyasztása tudatmódosító hatást eredményez.

Szerintem esélyes, hogy a barátok is ittak belöle, csak ezt már nem vallották be, és utána annyira be voltak állva, hogy nem tűnt fel nekik a srác hiánya.

Külföldi turisták aznap este 11 óra körül még látták Dávidot a Margitszigeten félmeztelenül, fel-alá járkálni, meg is kérdezték, hogy szüksége van-e segítségre, de ő ezt elutasította. A rendőrség hitelesnek vélte a vallomásukat, tehát ők látták utoljára (élve) azon az estén.

Minden bizonnyal az éjszaka folyamán eshetett bele a Dunába, és fel akadhatott valamin, azért nem találják szegényt a mai napig.

Bízom benne, gogy bármennyire is reménytelennek tűnik, Tamás esetéhez hasonlóan itt is utat tör az igazság, és a család egyszer megtudhatja majd mi történt valójában.

aug. 9. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!