Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legszebb dolog amit...

Mi a legszebb dolog amit valaha láttál?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
Én
2022. szept. 6. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:
17%
A volt gimis osztálytársnőm az estélyi ruhájában.
2022. szept. 6. 23:17
 13/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

A kilátás a Kaukázusra (konkrétan a Kazbeg-csúcsra), ami abból a grúz hotel ablakából nyílt, ahol egy hetet eltöltöttem.

De azért az se volt semmi, mikor fölmentem a Dariali-kolostorba, és gyakorlatilag a hegycsúcsról néztem körbe.

2022. szept. 7. 10:18
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as! Gruziaban miket érdemes megnézni? Szeretnék elmenni:) ha időd engedi és kedved van, megdobsz egy uzenettel? Akár ide is irhatod, ha szeretnéd, talán másnak is kedve lesz hozzá. Köszi :)
2022. szept. 7. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A kutyánk és a sarkvidék.
2022. szept. 7. 13:19
 16/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

#14: igazából annyira sokszínű az ország, hogy még leírni is nehéz. Ha teheted, minél tovább maradj ott, 1 hónap talán elegendő, hogy nagyjából körbejárd az országot. Igazából engem a hegyvidék vonzott, én azon a vonalon mozogtam (Kakheti, Svaneti és Racha régiók), mindenképp megéri megnézni a leghíresebb kolostorokat, középkori építményeket. Ezt például remekül egybe lehet kötni túrázásokkal. Tbilisire is érdemes egy napot szánni, gyönyörű az a színkavalkád a völgyben. Én a gasztronómiát is imádtam, úton-útfélen megálltam házi sajtért és borért, a gyümölcsöket kis poharakban árulják házaknál. Múzeumokba is bementem, mert a történelmük is érdekel.

Ha gondolod, leírom a pontos útvonalamat, de én olyan eldugott helyekre mentem, hogy az nem biztos, hogy mindenkit vonz. :D Tömeggel sosem találkoztam, de volt olyan múzeum, ahol egyszál egyedül lézengtem. Például én Batumiban meg a tengerparton nem voltam, lehet, hogy mást az is érdekelne. Google-n, ha rákeresel, blogokban rengeteg tipp van, hogy mik a leghíresebb látnivalók.

2022. szept. 7. 21:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm!:) Sajnos egy hónapom nem lenne rá, 1 hét nagyon max 2 :) a felsorolt régiók alapján ránézek. Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és leírtad :)
2022. szept. 8. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!