Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tények pluszba volt bikinis...

Tények pluszba volt bikinis lányok, és a barátnőm most velem veszekszik hogy mért néztem stb stb Ez igy normális? Vagy azért csinalja ezt mert közel jövőben tudjon indokott tanalni arra hogy mért szakitson

Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakít veled akkor te jársz jobban. Gyerekes felfogás nagyon.
2022. szept. 5. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Mint ahogy az is, hogy a Gy.k.-ra jössz a barátnődről nyafogni. xD
2022. szept. 5. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy engedd neki ezt a hülyeséget, vagy beszéljétek meg, vagy hagyd ott, ha nem akarsz csicska lenni! Próbálja belőni a te és a saját helyét a kapcsolatotokban, ha engedsz neki az ilyen ostobaságokban, akkor egyre durvábbakat talál ki.
2022. szept. 5. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ígérd meg, hogy ezen túl nem nézel bikinis lányokat, csak mezteleneket. Probléma megoldva.
2022. szept. 5. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam így. TV-ben egy jelenet (hasonló bulvár műsor) volt, mikor belépett. Eszemben sem volt, hogy gond, ha belenézek, mivel a téma amúgy érdekelt. Nem a bikinis csajok miatt (persze álszent duma lenne, ha nem néztem volna meg, de érzelmi behatást egyik sem gyakorolt).

Napokig hallgattam, hogy nőket lesek...

Menekülj!

2022. szept. 5. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én beleb sznék olyat a fejébe, hogy attól koldulna
2022. okt. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!