Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Téged szeretnek/kedvelnek az...

Téged szeretnek/kedvelnek az embertársaid a környezetben?

Figyelt kérdés
Mit érzel?
2022. szept. 4. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismernek
2022. szept. 4. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Vagy igen, vagy nem. Sokat szenvedtem már ezzel, pl suliban volt olyan sokáig, hogy nem akart mellém ülni vagy tesi órán párban állni velem senki, unatkoztam az osztályban, stb. Pedig nagyon vágytam arra, hogy szeressenek. Egyetem ugyanez, egy barátom se volt onnan. Meg sokszor van olyan, hogy nyitok feléjük, ők meg nem vevők rá, úgyhogy abbahagyom és akkor velük nem beszélnek, majd megbélyegeznek, hogy csendes és visszahúzódó vagyok, aztán amikor valamiért újra megszólalok hangosan valami vicceset, úgy néznek rám, hogy mi a f., Ez tud beszélni? Vagy nem tetszik nekik, amit mondok és ilyen "bár meg ne szólaltál volna" fejük van.

De az is igaz, hogy az, aki nyitott rám akármi miatt, pl szimpi vagyok neki, vagy együtt kell dolgoznunk valamit, vagy pl párom családja meg akar ismerni, ők nagyon bírnak, egyből megszeretnek. Szóval aki nyitott rám, az tényleg nagyon bír. Nekik meg tudom mutatni, milyen vagyok, nagyon könnyen adom önmagam, sokat beszélek (nem TÚL sokat). Velük én is jól érzem magam :)

2022. szept. 5. 08:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Az esetek 98%-ában igen, néha-néha van egy-egy ember nagy ritkán, aki nem. Elég jó természetem van. Könnyen alkalmazkodom, ismeretlen helyen csendesebb, visszahúzódóbb vagyok, sarokból megfigyelő típus, de ha összebarátkozunk és kinyílok, akkor általában nagyon kedvelni szoktak. Nagyon jó hallgatóság vagyok, együtt érző, empatikus, segítőkész és szeretik a humoromat. Középiskolában és egyetemen is úgy voltam az osztály illetve a szaktársak kedvence, hogy igazából nem vagyok egy ilyen nyomulós, "mindenki rám figyeljen!" -típusú központi figura, hanem épp ellenkezőleg, a háttérben megbúvó, de mindenkivel kedves, barátságos, jó szándékú pasi vagyok.
2022. szept. 5. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem jellemző, ugyanis nagyonmelankolikus vagyok
2022. szept. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!