Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyire sok nőgyölölő ember...

Ennyire sok nőgyölölő ember van ebben a kategóriában? Teljesen ledöbbent, hogy ennyire utálják egyesek a nőket csak azért mert nők, miért van ez?

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

"A modern nők álszentek lettek, nekik is sokszor jár az eszük a szexen, de ezt letagadják, prűdek nagyon a mai nők."

Aki sokat gondol a szexre, az pont nem prűd. Prűd vagyok, és nem igazán érdekel a szex.

2022. szept. 4. 22:10
 12/13 Darius- ***** válasza:
91%

Sokan vannak, itt is, mint mindenhol, akik csalódtak az ellenkező nemben. Emiatt sérült a gondolkozásuk, mert ha egy férfimondjuk megver egy nőt nem azt jelenti, hogy mindegyik megteszi, vagy ha egy nő nem ad esélyt komoly kapcsolatra, az sem azt jelenti, hogy mások nem adnának.

Az én válaszaim mindenhol teljesen kérdésfüggőek. Engem nem érdekel hány éves, mi a neme, hovatartozása stb.

2022. szept. 4. 22:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

én semmilyen nőgyűlöletet nem látok, azt viszont igen, hogy minden 2. férfira rásütik, hogy az. sztem egyszerűen sok nő nincs tisztában a szó jelentésével.

A másik meg, hogy nincs kicsit ironikus nőgyűlöletről beszél, mikor képtelenség kiírni egy kérdést bármilyen témában anélkül hogy frusztrált 40 körüli női hozzászóló ne kezdene el kioktatni, meg fröcsögni.

nem nőgyűlölet, hanem értetlenség van. ugyanis ezen az oldalon is látszik, hogy a nők többsége átlagos szellemi képességgel rendelkezik, mégis annyira beképzelt és közönséges, hogy képtelen egy normális stílusú válasz leírni.

a való életben dettó. pózolás, nagyképűsködés megy, "csak komoly kapcsolatok érdekelnek", aztán elmennek az első nagyszájú tahóval a bokorba.

2022. nov. 18. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!