Mennyire ciki futni?
Figyelt kérdés
Van a városunkban egy park, ahol nemrég építettek futókört. Régóta szeretnék elkezdeni sportolni, de a kondi nekem már unalmas, és inkább valami kardióra vágyok, szeretnék futni. Nemrég fedeztem fel, hogy van futópálya a városban, ami tökéletes hely lenne rá, de kicsit cikinek érzem az utcán való futást.
Tudnátok írni pár sort, hogy miért nem kéne szégyenkezzek emiatt? 22/F
2022. szept. 4. 20:27
1/14 anonim válasza:
Miért lenne ciki az ha sportolsz? Más is fogja használni azt a pályát és nem fogja cikinek érezni.
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, ne viccelj már. Hát nem látod, hogy mennyien futnak? :) A futópálya pedig erre való.
4/14 anonim válasza:
Többszáz ember fogvott futni... miértcpont neked lenne ciki?
Vannak egyeb szorongasaid is?
5/14 A kérdező kommentje:
Vannak még szorongásaim bőven, emiatt kéne elkezdnem végre futni :D
2022. szept. 4. 20:33
6/14 anonim válasza:
az a több száz ember aki szintén fut rajta, ők is szoronganak?
7/14 anonim válasza:
Akkor aztcis tudod h a felelmek csak a fejedben léteznek. Senki nem foglalkozik a masikkal.
Te szoktal idegeneket fixírozni, hogy vmi miatt ciki amit csinalnak? Ugye h nem...
8/14 anonim válasza:
Túl rövid az élet, hogy másoknak akarj megfelelni
9/14 anonim válasza:
Nem ciki, de egy vékony futó alkat azért elég messze van egy erős, biztonságot (fizikai értelemben) nyújtani tudó férfi képétől. Szóval ha lányoknak is szeretnél imponálni, akkor csak a kardió szerintem nem a legjobb megoldás, de ahogy érzed. Azért biztos vannak akiknek kifejezetten az az alkat jön be.
10/14 anonim válasza:
Semennyire nem az. A sport soha sem "ciki". Egyébként sem másért, hanem magadért csinálod. Igazából még lehet ismerkedni is lehet lesz lehetőséged közben akivel együtt tudsz majd futni. Kitartást a futáshoz és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!