Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy erősen középkorú, jól...

Egy erősen középkorú, jól szituált, sikeres férfi közeledhet kamasz lányokhoz "úgy"?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány, bár novemberben leszek 18, szóval annyira életkor szerint már nem vagyok kamasz. De még csak most kezdem a 12.-et.

Normális, tanult férfiről van szó, aki magas pozíciókban van mindenhol. Szóval nem ilyen rám fütyültek a közmunkások, sövénynyírás közben szitu...

Nem tudom, szóljak-e róla valakinek vagy csak én gondolok bele mást.

43 éves, bőven az apám lehetne kategória már.

2022. szept. 4. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Persze mert egy 43 éves olyan sok közös témát találhat egy bulikázó pipikével. Bár egyet biztos. Teljesen más életszakaszban vagytok, neked tanulni kell, neki pedig már bőven családot alapítani.
2022. szept. 4. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
11%
#7-es vagyok. Látom, lepontoztatok, nyílván idő mire ilyen téren is felébred a magyar nép, de egyre jobban halad a korral és belátja, hogy ebben egy szülőnek nincs beleszólása, és hogy nem beteg az a felnőtt férfi, aki fiatal lányokkal kezd, és fordított esetben sincs feltétlenül szó apakomplexusról, hisz a szerelem nem ismer határokat. Persze, ha a kérdezőt zavarja az más(Bár inkább erkölcsi nevelés, társadalmi berögződések miatt zavarja az embert), vagy ha netalántán kihasználáson alapul a kapcsolat, de nem szabad előítéletesnek lenni, felesleges. Hálistennek a progresszív nyugat a szexuális szabadságot is magába foglalja, a jog szerint 14-16 éves kortól a legtöbb országban legális és pszichoszexuális értelemben is normális, egészséges, egy 14 éves lány már el tudja dönteni kivel, mikor és hány emberrel fekszik le, a szex nem egy ördögtől való dolog, nem kell tőle félteni, tiltani amúgy is csak rosszabb.
2022. szept. 5. 01:53
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

12:

"egy 14 éves lány már el tudja dönteni kivel, mikor és hány emberrel fekszik le"

Oh, persze.

2022. szept. 5. 02:03
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
#13 Figyelj, nekem is van egy véleményem, amivel sokan nem értenek egyet meg neked is van egy véleményed, amivel meg mások nem értenek egyet. Ez van. Ha egy 14 éves eltudja dönteni mit iszik, mit vesz fel, akkor azt is elfogja tudni dönteni, hogy kivel fekszik le és, hogy hányszor, ettől még nem lesz rossz ember, ugyanúgy felnő, lehet kiegyensúlyozott élete, nem válik rögtön k*rvává, csak Magyarországon ilyen régimódi, erkölcs csőszek az emberek. Tiniként kipróbálja az ember az alkoholt, a dohányt, a füvet, bulizik, esetleg lefekszik egy idősebb férfival, ha úgy van. Nincs ezzel gond, kellenek ezek a tapasztalat szerzések és bár egyik sem veszélytelen, ha egy normális férfi közeledik felé, abból baj nem lehet.
2022. szept. 5. 02:18
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Egy 43 éves is eltudja dönteni hogy milyen facságokkal kell széditeni a fiatal nunikat. Nekik vonzó lehet egy komolyabb autó, egy ki alakult egzisztencia, ami esetleg a korban hozzá közelebb állóknak a láthatáron sincs, lehet villogni az öreg kandúrral. De csak azt kívánom tartson a szerelem még kb 10 évig mikor te még 30 sem leszel, a papi pedig már 60 felé battyog. Egészségedre.
2022. szept. 5. 05:41
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Engem "gyerekként"sosem vonzottak a "bácsik".Nyilván 40 évesen másképp látom.A legjobb pasik 40 éves kor után kezdődnek.

DE!18 évesként biztos nem kéne.Ráadásul a pasi részéről is gusztustalannak tartom,hogy közeledik.Nyilván fiatal pi..át akar ba...ni.🤨Meg semmi értelme.Úgy sem működne hosszu távon.

2022. szept. 5. 05:49
 17/20 anonim ***** válasza:
28%
#16 De itt te is magadból indulsz ki tök feleslegesen, van akinek bejönnek az idősebb pasik, van akinek nem, ez ugyanolyan, mint a heterók meg a nem heterók, saját normáinkat, nézeteinket nem erőltethetjük rá a másikra, ha ő rá akar gyújtani úgy is rá fog, ha pedig egy idősebbel akar lefeküdni, akkor le fog vele feküdni. Nyílván nem veszélytelen, de lehet, hogy a lány is csak szexet akar, vagy nem is gondolkodik hosszútávon, és mint írtam az alkohol sem veszélytelen, úgyhogy ez nem indok. A liberalizmus szexuális szabadsággal is jár, nem tilthatsz meg neki ilyeneket.
2022. szept. 5. 10:17
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Akármit gondoltok, ha az én 14 éves lányomat egy 40 éves férfi kerülgetné, levágnám a micsodáját.
2022. szept. 5. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Közeledhetni közeledhet bárki bárkihez, amíg kölcsönös beleegyezés van.

De mikor nincs, akkor teljesen, mindegy, hogy 43-18, 56-57 vagy 16-17 évesek.

2022. szept. 5. 15:37
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
El nem tudom képzelni mit enne egy 18 éves egy (hozzá képest) vén 40+oson. Egészségtelen az egész, oda-vissza, számomra gyomorforgató. Ez van, engem is nyugodtan le lehet pontozni.
2022. nov. 17. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!