Melyik a kedvenc Lidl-es terméked?
Figyelt kérdés
A saját márkás termékekre gondolok vagy ami csak náluk kapható. Lehet bármi: Péktermék, nassolnivaló, háztartási termék, stb...
Mivel bármi lehet, így nem tudtam milyen kategóriába rakjam, ezért van "itt"...
2022. szept. 3. 22:00
12/21 Pillér2 válasza:
Füstölt tofu, literes tusfürdőből a kék és a vaníliás, cien kéziszappan (nem málik)
13/21 anonim válasza:
Van egy fajta péksüti, talán goudás buci? Egy ilyen édeskés hosszúkás zsömi, amin van egy szelet sonka meg sajt.
14/21 anonim válasza:
Kong Strong energiaital, Siti Cola
15/21 anonim válasza:
Mondos óvszer, 12 db 700 forint :D
17/21 anonim válasza:
A gumijuk nekem nem jött be, marad a Durex nálam.
Viszont a csokis fànkjukat szeretem, meg volt eddig náluk olyan is, hogy túróskalács, de az már egy ideje nincsen/kakaós van helyette, de az nem olyan jó/. :/
Meg van habcsókjuk is, az is 10/10.
18/21 A kérdező kommentje:
Pékcuccaik tényleg nagyon jók. Meg próbáljátok ki az üveges Jalapeno paprikájukat, 2-300Ft, isteni.
2022. szept. 6. 23:06
20/21 anonim válasza:
A zebrás dobozu koton az nagyon jó volt :) vajon lehet még kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!