Mit tegyek ha a tanárom bevallota hogy tetszek neki ? 17 lány vagyok ő pedig 27 éves férfi
Ezzel kapcsolatba már volt egy kérdésem , ugye nyári szünetbe irogattunk mindennap rám irt reggel h
,hogy vagyok meg ilyesmi és úgy búcsúzott el tavaly,hogy megölelt és aszt mondta hogy hiányozni fogsz na ugye kerültem a nyár utolsó napjaiba nem válaszoltam az üzeneteire de mikor csütörtökön elkezdödött a suli akkor megálított és meg kérdezte hogy miért nem beszélek vele meg ilyesmi és hogy neki rossz ha távol van tőlem bevalotta ,hogy kedvel és ,hogy neki rossz,hogy kerülöm őt igazából amikor voltak nehézségeim pl tanulásba meg lelkileg ott ált melletem és segített tudom,hogy tiltott de nem tudom tényleg mit csináljak leszögezném,hogy nincs senkie nem házas 27 éves férfi én 17 éves vagyok és valaki aszt mondja hogy megéri vele kapcsoltba lénpi valaki aszt ,hogy tiltott és nem tudom mit csináljak mert nekem is tetszik de tudom ,hogy tiltott. (bocsi hogy ha helytelenül irtam valamit)
Szólj a szüleidnek. Eszedbe ne jusson belemenni vele kapcsolatba. Ha kiderül akkor neki az állása, de neked pedig a híred vagy a megítélésed fogja bánni. Meg fognak szimplán bélyegezni a diák társaid. Te leszel a ribi aki kikezdett a tanárral. Ez sajnos így van, függetlenül a történtektől. A mi iskolánkban is történt ilyen.
Azt, hogy szólj a szüleidnek azért javasoltam, mert nem járható úgy, hogy itt érzelmileg traktál, hogy neki mi rossz vagy mi nem.
Ha kedveled őt mint ember akkor még annyit megtehetsz előtte, hogy neki szólsz, hogy álljon le, mert nem szeretnél tőle semmit, mert ha szüleidnek szólsz akkor az ő karrierjének valószínűleg annyi.
Amennyiben jót akarsz neki és magadnak is rászólsz, hogy hagyja abba, különben feljelented. Nem vagyok én semmi jónak elrontója, de:
Más életszakaszban vagytok, ez olyan problémákat szül amibe bele se tudsz gondolni még ma.
Az egész karrierje múlik rajta, ha kiderül.
Lehetne még sorolni, de úgy gondolom ez a kettő hozza a lényeget…
“ megölelt és aszt mondta hogy hiányozni fogsz ”
Fogadjunk, hogy nem a magyartanárod volt.
A legenda, amit összebarkácsoltál, több sebből vérzik.
A kérdező privát üzenete:
"Nem vagyok valami ribi hogy be lehessen vinni az ágyba egyből egyépként meg jo tanulo vagyok ugy hogy nem lessz semmi gondom az érettségin egyépként nem is ismersz hogy ilyeneket irj rólam és ő sem meg fektetni akar de ha akarna akkor sem fektethetne meg"
Téged valóban nem ismerlek, a magyar helyesírást viszont igen, ezért javasoltam, hogy gyúrjál rá egy kicsit, mert rád fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!