Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem hiszem el,hogy már 27...

Nem hiszem el,hogy már 27 éves vagyok,és semmit nem éltem, illetve nem értem el az életben,hogy lehet az,hogy nekem még most is olyan mintha tegnap lett volna 2015?

Figyelt kérdés

2022. júl. 19. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És ezzel nem vagy egyedül!
2022. júl. 19. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyan így .. sajnos főleg itthon az élet egy mokus kerek. Próbálj barátokat találni és velük elvezni az életet. Illetve kicsit figyelj magadra, biztos van olyan dolog, amit szeretnél . Mindent érdemes elkezdeni . Néha tarts egy kis szunetet. Olvass, vagy csak ülj ki egy erdő mellett és gondolkodj, engem pl ezek tartanak életben :) mindig ott jönnek a legjobb ötletek..
2022. júl. 19. 23:40
 3/8 anonim válasza:
Tesó. Nem értem. Azért nem éltél, mert egész eddig tanultál és dolgoztál? De akkor meg miért nem értél el semmit? Család van?
2022. júl. 19. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen.. De tényleg.

Amit tehetsz az az, hogy nem ragadsz le az önutálatban, hanem nekikezdesz a jövőd kialakításának. Ha már most elhiszed hogy oda az egész életed, akkor 37 évesen is ugyanitt fogsz tartani.

2022. júl. 19. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:
27 évesen feljössz a Gy.k.-ra ezen hisztizni...nem igazán felnőtt viselkedés...
2022. júl. 20. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a szokásos 27 éves kérdező? Nem unod még, hogy veled van tele az oldal? Annyira unalmas a trollkodásod. De az még vicces, hogy a többség szorgosan válaszolgat is neked. :D Gondolom a tied az a kérdés is, hogy a szüleid unokát akarnak, de nincs pénzed 27 évesen.
2022. júl. 20. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez a 27 éves férfi 👨

2022. júl. 20. 13:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2022. júl. 20. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!