Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok volt már egyszerre...

Lányok volt már egyszerre több pasitok?

Figyelt kérdés

Vagy többet fűztetek egyszerre?

Korosztály mindegy

2022. aug. 31. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Kettő, de igazából egyik sem volt a pasim.
2022. aug. 31. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Egyszer volt egy laza kapcsolatom, akivel megbeszéltük, hogy nincs semmi komoly. Én szerettem volna vele komolyabbra fűzni a szálakat, de a pasinak olyan betegsége volt, hogy egyszerűen nem nagyon voltak érzései, és nem is érdekelte ebből adódóan semmi, csak pánikrohamai voltak folyton. Attól egyébként, hogy nem volt komoly, én mindig próbáltam neki segíteni olyankor is, és mellette voltam.

Tehát tudta, hogy lesz nekem mellette más is, hisz nem komoly a dolog. Szóval írogattam párhuzamban egy másik pasival is, vele elmentem párszor randizni, csókolóztunk is, de amúgy ennyi. Meguntam őt hamar, mert rettenetesen sokat beszélt feleslegesen, és én kb szóhoz se jutottam mellette egyszer sem. Aztán írogattam egy régi ismerősömmel is ezek után, de pasinak ő sem kellett, mert amint közelebb kerültem hozzá borzasztó dolgok derültek ki róla, úgyhogy rövid időn belül kizártam véglegesen az életemből.

A harmadik ember pedig egy nagyon régi férfi haverom volt, akivel egy bulin kavarodtunk össze, na vele össze is jöttem, és végül ő miatta dobtam a laza kapcsolatomat, mert azt már tényleg nem éreztem fairnek egyik oldalról sem, meg megmondom őszintén, hogy szerelmes is lettem. A pasi egyébként tudta, hogy nekem van egy lazább kapcsolatom. Szóval rá egy pár napra szakítottam is.

Majd eltelt valamennyi idő és velem szakítottak gerinctelen módon, úgyhogy oda lett a barátság is, a kapcsolat is, és jól át is lettem verve, pedig én mai napig szeretem ezt az embert, hiába telt el több, mint egy év.

2022. aug. 31. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Megérett a világ a pusztulásra.

#2 Fogadjunk, hogy nem érted, miért szakítottak veled ilyen gerinctelen módon. Pedig te még mindig szereted... 😆

2022. aug. 31. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát, figyelj. Laza kapcsolatban voltam, a pasit nem érdekelte semmi, tehát meg is mondta, hogy azt csinálok amit akarok, nem érdekli. Akkor miért ne? Szerintem ő is ment össze-vissza.

Amúgy az utolsó srác mellett nem csináltam semmi ilyet. De amúgy meg mi közöd hozzá? Mi van, irigykedsz?

2022. aug. 31. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Igen, irigy vagyok rád. Szeretnék olyan lenni, mint te.
2022. aug. 31. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én csak komoly kapcsolatot tudok kialakítani, teljesen monogám vagyok. Nálam ez egyszerűen nem fér bele. Viszont aki közel kerül a szívemhez azért bármit megteszek.
2022. aug. 31. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, de volt olyan, hogy 2 plátói szerelmem is volt, az egyik felé érzett szerelem még nem múlt el, de már a másik után is vonzódtam. Ha akartak volna, bármelyikkel összejöttem volna, de sajnos nem úgy alakult.
2022. aug. 31. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Hajjaj sok làny tart több vasat a tűzben bizony bizony 😄
2022. szept. 1. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!