A royaltipp hogy hogy tudott profitálni ezzel a módszerrel ha ez akkora f*szság? És miért nagyon sok meccsen a nagyobb odds jön be,ha a kisebb odds az isten,és az a minden,és csak az jöhet be,és bla bla bla. Mert a valós esélyeket mutatják,ugye? Vagy annyira mégsem?
2022. szept. 1. 02:27
22/31 anonim válasza:
majd ha írsz egy darab érvet, vagy bármit megindokolsz a hányáson kívül, akkor beszélgetünk, kisfiú
2022. szept. 1. 09:24
23/31 anonim válasza:
Egyébként döntsd már el hogy akkor 30-as szorzókkal kell-e játszani mert tuti profit, vagy hosszútávon mindenki minuszos mert szerencsejáték a neve... tudjuk hogy ugyanaz a hülyegyerek vagy.
2022. szept. 1. 14:56
24/31 anonim válasza:
22: válaszolj arra,hogy royaltipp miért így nyert egy csomó pénzt?és nem egyszer fogott meg ekkora oddsokat a 100 ból,hanem mondjuk 30-szor. Ha ugye ez akkora f*szsàg,és lehetetlen eltalálni mondjuk 30-ból 6-7szer. Inkább úgy fogalmazz,hogy egy olyan nyomornèknak mint te,lehetetlen.
2022. szept. 1. 16:28
25/31 anonim válasza:
Leszarom ki az a royaltipp, én tényekről beszélek.
Mondd el hogy miért nem igaz akár csak 1 pontja is annak a hosszú írásomnak, amit teljes mértékben ignorálsz, és csak a f*szságaidat ismételgeted utána is. Olvasd el, és mondd el hogy hol hibás.
2022. szept. 1. 16:48
26/31 anonim válasza:
És rendesen indokolj, ne ilyen debil módon ahogy eddig tetted.
2022. szept. 1. 16:49
27/31 anonim válasza:
Ott az indok. Menj fel a royaltipp tiktok fiókra,és nézd meg hogy hànyszor nyert 1-2 ezer forintból 5-600 ezret,és nem 1000-ből egyszer hozta le. Megnézem hogy pàr ezer forintból mikor csinálod ezt meg a kis szorzóiddal. Szerintem ez elég nagy bizonyítèk,mert ott vannak a videók veled ellentètben
2022. szept. 1. 17:31
28/31 A kérdező kommentje:
Meglepődtem, hogy hétvégén csak 4 válasz volt múlt héten, most meg 27, de ahogy sejtettem, tényleg csak egy vita miatt lett ennyi :').
2022. szept. 3. 14:41
29/31 anonim válasza:
Na és meggyőzött ez a debil hogy 30-as szorzókkal kell játszani?
2022. szept. 3. 15:16
30/31 anonim válasza:
Mivan agyhalott?Nem tetszik ha valaki nem a te f*szodat szopkodja,azért mert ide okádtad azt,hogy csak kis szorzókkal lehet pluszban lenni?Ugye itt vered a nyálad a kis szorzókra?Pl most lett vége a livepool meccsnek.1,4 volt a liverpool győzelemre,és majdnem kikaptak.Na erre mi a válaszod agyhalott?Ugye mert a kis szorzók azok jönnek,és azok a valós esélyeket mutatják,és bla bla kis szorzók
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!