Mi a legbunkóbb dolog amit valaha mondtak neked vagy tettek veled?
Volt egypár.
Személyesen:
egyszer azt mondta nekem vki, hogy az XY azt mondta, hogy annyira idegesítőnek tart, hogy legszívesebben beleverné a fejem a padba (osztálytársak voltunk)... nem tudom, igaz volt-e, de akkor is gáz, ha igaz, akkor is, ha az az illető találta ki
"Legalább okos lennél, ha szép nem vagy"
"Hülye liba vagy" - az egyik volt főnököm azért, mert meg mertem kérdezni tőle egy eseményen, hogy találok zacskót
húha... bedühödött incelek gyülekezete...
az egyik azt kívánta nekem, hogy b.na meg egy kamionnyi szifiliszes kancigány azért, mert azt mertem mondani, hogy biztos vagyok benne, hogy nem minden nő csak kárt okozott neki életében, hogy biztos volt egy tanárnő, aki segített, vagy egy néni, aki felsegítette gyerekkorában, amikor elesett... ja és hogy hülye vagyok, az nem számít :D
az, aki szerint én vagyok az oka az ő nyomorának, amiért nem vagyok hajlandó vele dugni (úgy, hogy leírtam, hogy vőlegényem van)
aki felháborodott, hogy azután, hogy legalább 6 üzenetben szerinte burkoltan és okosan lehülyézett, nem voltam vele hajlandó randizni menni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!