Nagyon szeretnék megtalálni valakit, hogy kellene?
Értem a lényegét, én nem hiszek az ilyen sorsszerű maszlagokban. Nem örülnék ha egy idegen nyomozgatna utánam, ez a lényeg. Akkor se, ha a fejébe vett valami ezo okot hogy miért lenne jó megtalálnia engem.
¯\_(ツ)_/¯
Neked ezen mi az ezo?
Másrészt pedig nem gondolod, hogy azért keresem, mert kölcsönös volt a szimpátia? Faék egyszerű kérdés így feladja..
Ha olyan szimpi lettél volna neki hogy találkozni akar, akkor megmondta volna a nevét. :)
Ugyanezt kérdezhetném én is rólad, hogy mi az oka annak hogy nem akarsz békén hagyni valakit aki nem adott meg neked személyes adatot magáról.
Amúgy meg adtam tippet, a face csoportoknál jobb esélyed nincs.
Még annyi, hogy konkrétan törvény szerint tilos kiadni valakiről személyes adatot engedély nélkül, szóval mielőtt azt hinnéd hogy ezt én találtam ki, nézz utána.
(Most jutott eszembe, hogy lehet nem hallottál a gdpr-ról és akkor úgy tűnhet hogy ez az én kisujjamból jött, de nincs így.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!