Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők is hosszan bámulnak,...

A nők is hosszan bámulnak, most akkor én jó nő vagyok? Vagy miért bármul mindenki?

Figyelt kérdés

Egyaltalan nincs onbizalmam, es szeretnek ezen valtoztatni. Arra lettem figyelmes hogy a nem csak a ferfiak hanem a nok is allandoan bamulnak, barhol vagyok.

Ebbol lehet arra kovetkeztetni hogy en egy jo no vagyok?

2022. aug. 29. 00:07
A kérdező szavazást indított:
Nem jelent semmit az hogy bamulnak
Valoszinuleg jol nezel ki
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Hogyha ennyien megnéznek valószínüleg igen. Szerez egy kis önbizalmat azért, de ne bízd el magad.
2022. aug. 29. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Így azért elég nehéz megmondani. Én nőként megcsodálok egy szép nőt, de a feltűnően rondákat is megnézem, mert a groteszk csúnyaság odavonzza a tekintetet. Na most te melyik vagy? :D
2022. aug. 29. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, esély az lehet rá. A nők hajlamosabbak is egyébként a jó pasik mellett megszemlélni a "konkurenciát" is.

Utánam meg a férfiak fordulnak meg a nők mellett, néha elég látványosan.

Sokat számít egyébként a kisugárzás, magabiztosságot sugalló fellépés.

2022. aug. 29. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem valamilyen szinten meg tudod magadról mondani hogy jó nő vagy, vagy sem, és nem kell idegenek reakcióit figyelned.

A bámulás sok dolgot jelenthet. Egyrészt jelentheti hogy jól nézel ki, de azt is, hogy pont, hogy te figyeled tudat alatt őket, hogy néznek-e vagy sem, ők pedig csak azt nézik, hogy te mit nézel.

Önbizalmat pedig nem csak abból meríthetsz, hogy tudod magadról hogy jól nézel ki. Sőt... Ha a külsődre építessz, akkor elég törékeny lesz az önbizalmad, akár egy beszólás is megrenditheti, és mindig azon fogsz kattogni hogy elég jól nézel-e ki.

Egészséges önbizalmad akkor lesz, ha felismered a helyed a világban, tudod hogy vagy annyira értékes mint mások, és azt is tudod, hogy nem kell meghajolni más emberek véleménye előtt.

2022. aug. 29. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkit meg szoktam nézni például, biztos van több ilyen ember is.
2022. aug. 29. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a fővárosban élsz, akkor nem biztos, itt mindig megbámulnak, ha szép vagy, ha nem.
2022. aug. 29. 09:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!